Merhaba arkadaşlar Batıkent te ikamet ediyorum Beden Eğitimi öğretmeniyim 3 metrelik küçük bir teknem var Nisan da sezon açılınca beraber gitmek isterseniz,Turna avına gidebiliriz
merhaba mustafa abi bende ankarada ikamet ediyorum nisan başı gibi sulubük, köprüköy tarafına gitmeyi planlıyoruz beraber gidebiliriz isterseniz.
Mehmet Hocam görev yeri neresi ,İkamet batıkente yakın mı? Doğa derken yanında kayak merakınız Doğada yürüyüş de varsa tadından yenmez...Selamlar.
Mustafa Hocam..Ben Batıkent Harb İş 3`te oturuyorum ve kısmetse mart sonu gibi bot alıp Kesikköprü sezonunu açmayı düşünüyorum.Elektrikli Haibo ET 54 motorum var 110 amp.lik akü ve diğer ekipmanlar. Nisan başı büyük ihtimal 2-3-4`ü gibi gidecez cuma cumartesi gecesi kalıp pazar öğleden sonra dönmeyi planlıyorum.Akü şarjı için jeneratör mevcuttur.Gidecek olursanız mesajlaşalım. Saygılar.
Bildiğim kadarıyla Gölbaşında benzinli motor serbest ama okadar masrafa deymez boş dönersin tekneni kirlettiğinle kalırsın benden size tavsiye.Az kaldı sıkalım dişimizi TURNA`yı gözünden vuralım
merhabalar mustafa bey.görev yerim aüff. sonradan gazi daha sonra kırşehir eğitim.daha sonra gazi gölbaşı ve nihayet emeklilik.şimdi ankaradayım mart 15 kaşta olurum.yazın kaşa beklerim.hep orada olurum. gelirseniz özelden yazın lütfen.denizde hem fiber hemde zodyak var.araç sorun olmaz. dalış merakınız varsa bizim orası en idealidir...tabi dağ yürüyüşü ve kayakta var . sağlıcakla kalın. bu arada turna sezonu ve diğerleri için ankarada kalamıyorum maalesef..sizinle avlanmayı çok isterdim..ank. cebecide ikamet etmekteyim.
Tabiki hocam nezaman derseniz.Organizasyon kısmına konu açmıştım.Oradan da takip edebilirsiniz.Nekadar kalabalık olursak okadar keyifli olur.
Mehmet bey, Madem 15 Martta Ankaradasınız ozaman sizide Nisan başında yapacağımız Kesikköprü organizasyonuna dahil edebiliriz.Ne dersiniz?
Selam, Turnayı duyunca ben de kulak kabarttım. Ben Çankaya da oturuyorum. Sezon açılışıyla ben de kapulu veya kesikköprüye gitmeyi düşünüyorum. Tek kişilik bir rus botun var. Organizasyon olursa da katılmak isterim. Selamlar.
Merhaba Görkem kardeş.. Dediğim gibi diğer arkadaşların katılımı ile (olursa tabi) Nisan 2-3-4 günleri Kesikköprüye gitmeyi gelecek olanlarla birlikte orada buluşmayı planlıyorum. Aracım Hatchback olmasından ve oldukça fazla malzemenin yüklenmesinden dolayı (portbagaj da dahil) sadece 2 kişilik yerim olacak.Diğer araçların durumunu şuan için bilemiyorum ama ulaşım konusunda sıkıntı yok dersen seve seve kalabalık bir ekip olarak gitmek tabikide zevkli olur.