Herkese merhaba abilerim yarın veya pazar günü Ankara'da içinde balık olan bi göle gitmek istiyorum hayatımda sanırım 3-4 kere göle gittim Ankara'da hiç balık alamadım sizin tavsiyelerinize başvurayım dedim.Ankara'da balık olan herhangi bir göl varmı ? yeni oltada alacağım yemde alırm belki.Sazan tutmak istiyorum mısır atayım diyorum oltayıda ayarlarım ama yer yok Karagöl de balık var diyorlar ama orayamı gideyim bilmiyorum sizlere başvurmak en doğrusu ..Saygılar
Yücel aşıdaki link te aradıklarını bulabişlirsin kardeşim http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=11628
Havalar hala sert mi Turgay abi ,bizde son 1 haftadır 19 -18 derece civarında seyrediyor ,cemrelerde düştü ama
kardeş ben 3 haftadır gidiyorum heryer buz balıklar halen yatıyor boşuna yorulma sonu hüsran ben denedim sadece kızılırmakta tırıvırıyla tutuyorlar insan olnayan ş..........ler ama sana yinede bolşans çankırı tarafını dene
Erkan abi havaların biraz daha düzelmesini bekliyorum şu aralar ankara hafif sıcaklaşmaya başladı göllerde çözülsün havada iyice bi ısınsın nisanın ortasında gitmeyi düşünüyorum,gölbaşına zaten hiç gitmeyeceğim orda balığın kökünü kuruttular dediğin gibi abi çankırı tarafına doğru gidebilirim