Ankara'da av

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında avcianil tarafından paylaşıldı.

1. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 390,Dam quick super 340 rd makine,Apnea powerpoint 90 zıpkın,
    En İyi Avı:
    Lambuka 5.5 kg,Levrek 1.5 kg,Akya 3 kg,Fangri 1.1kg,Çipura 500gr
    Herkese merhaba abilerim yarın veya pazar günü Ankara'da içinde balık olan bi göle gitmek istiyorum :( hayatımda sanırım 3-4 kere göle gittim Ankara'da hiç balık alamadım sizin tavsiyelerinize başvurayım dedim.Ankara'da balık olan herhangi bir göl varmı ? yeni oltada alacağım yemde alırm belki.Sazan tutmak istiyorum mısır atayım diyorum oltayıda ayarlarım ama yer yok :( Karagöl de balık var diyorlar ama orayamı gideyim bilmiyorum sizlere başvurmak en doğrusu ..Saygılar

2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
  3. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Göllerin % 95 buz kaplı

4. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Havalar hala sert mi Turgay abi ,bizde son 1 haftadır 19 -18 derece civarında seyrediyor ,cemrelerde düştü ama

5. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Bu hafta ağır ağır açmaya başladı:)

6. erkan976

erkan976 erkan

En İyi Avı:
    Aynalı Sazan 5.5 Kg.
    kardeş ben 3 haftadır gidiyorum heryer buz balıklar halen yatıyor boşuna yorulma sonu hüsran ben denedim sadece kızılırmakta tırıvırıyla tutuyorlar insan olnayan ş..........ler ama sana yinede bolşans çankırı tarafını dene

7. avcianil

avcianil Anıl YÜCELER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 390,Dam quick super 340 rd makine,Apnea powerpoint 90 zıpkın,
    En İyi Avı:
    Lambuka 5.5 kg,Levrek 1.5 kg,Akya 3 kg,Fangri 1.1kg,Çipura 500gr
    Erkan abi havaların biraz daha düzelmesini bekliyorum şu aralar ankara hafif sıcaklaşmaya başladı göllerde çözülsün havada iyice bi ısınsın nisanın ortasında gitmeyi düşünüyorum,gölbaşına zaten hiç gitmeyeceğim orda balığın kökünü kuruttular :( dediğin gibi abi çankırı tarafına doğru gidebilirim