Arkadaşlar Ankara Etimesgutta Oturmaktayım. Güzel Ve Yakın Olan Av Yasağı Olmayan Yer Varmı Arkadaşlar Ankara Dışıda Olabilir Fazla Uzak Olmasın Şimdiden Teşekkürler. Saolun.
sana yakin canilli golu var , bir de eryaman da goksu golu var , orada sazan avlayabiliyorsun , ancak baligi geri salman sarti ile . bunlarin haricinde kizilirmak uzerinde ki goletlerde avlanabilirsin. kirikkale taraflarinda koprukoy, kapulukaya barajlarinda turna avi yapabilirsin. en yakin deniz bartin da ' ancak en kisa surede gidebilecegin deniz kiyisi izmitte. buralarda da hafta sonu sansini denyebilirsin.ancak avlaga gitmeden once internetten arastirma yapman da fayda var .
Göksu Boş İş Balık Yok Diolar Ordakiler Ağ Atıolarmış öyle Duydum Yakalayan Görmedim Hiç. Ben Avlanacak Yer Arıyorum Ama Saol Canıllı Göl mü Göletmi Gölet Die Duydum . bilgi İcin Saol.
selam , goksu da ag atilma olayi biraz zor, muhakkak biliyorsundur cunku orasi bir park, etrafi da hep tesis ve guvenligi bol olan bir yer. orada ag atanlar oranin personeli degilse ag atmaya kimse cesaret edemez. balik konusuna gelince , yakin zaman da avlanmadim' ancak 3 ay once gezerken orada yaklasik 40 cm lik sazani kiyida gezerken gordum , orada buyuk sazanlar var ama alikoyamiyorsun, tuttugunu birakiyorsun. zaten gidersen ne demek istedigimi anlarsin. canilli gol mu golet mi tam olarak bilmiyorum. sanirim golet. gol demis olabilirim bence bunun cok bir onemi yok yakin balik avlayabilecegin yerler olarak ornek verdigim bir yer . bu arada yabanci klavye ile yaziyorum, turkce karakterli harflerin bir kismi yok . ))))) iyi avlar
Saol DikiliTaş Yada Canıllıya Gitcem Güzel Yer Diolar forumda raporlarin basliklarina illeri yazma gibi olasilik olsa güzel olur hepsi bir birine karismis aradigini bulamıyorsun.
dıkılatasta avlanmadım, ancak canıllıda bulundum. erken gıtmende fayda var.benım gıttığım donemlerde kalabalık oluyordu.olta atacak yer kalmıyordu.kasığın yada plastık sahtenın takılma olayı cok oluyor,yanında fazladan sahte bulundurman da fayda var .
Acemiyim Bende Geçen mogan gölüne gittik bilmioz öyle attik orda av mazemesi satan yer geç acildi bayram nedeniyle öylesine gidek dedik 1 oltayla 3 iri sazan aldık dip hamurla yakaladık Kuralları Bilmiomda 40cm fazlalar orda avlananlar balık boyuna bakmiolar rasgele avliolar coğu küçücük güvenlik flan karışmıo sabahları ağ atıolarmış güvenlikler saçma bir yer canıllıda sahte yemmi kulanioz illa?