Ankarada Balik Tutmak Için Nereye Gidebilirim

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında sancaktar tarafından paylaşıldı.

1. sancaktar

sancaktar REİS

Herkese selamlar ankarada en kolay balık tutmak için nereye gideyim hangi yemi kullanayım bilgilendirirseniz sevinirim

2. unalankara

unalankara Ünal

Favori Kamış:
    OLTA, ZIPKIN
    Favori Makine:
    mitchel makina ve kamış
    En İyi Avı:
    ORFOZ 9.750 Kg.
    Arkadaşım,
    Şu sıralar en kolay balığı Kurtboğazı barajında (İstanbul yolu üzeri) amerikan levreği tutabilirsin. Küçük çaparilerle at çek ile yakalayabilirsin. Herhangi bir bayiden yardım alabilirsiniz.
    Sitemizde bol miktarda rapor bulabilirsiniz.

3. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Hatırlamak zor..:)
    ankarada balık tutacak biyer yok...
    hemen gelir gelmez "nerede balık tutarım" !!!

Yahu ben boşunamı çırpınıyorum anlamıyorumki bu yöneticileri..Siteye üye ol sonra hemen konu açıp bilgi iste..Efendilerrrr..Yetkiyi azıcık kısıtlayın..
    Bilgi isteyenlerde lütfen bizahmet araştırsın forum içerisindeki sayfaları..fazlasıyla bilgi yer almaktadır..

4. sancaktar

sancaktar REİS

barış kardeşim 1. bu sitenin amacı nedir neden kurulmuştur2.sen ne için çırpınıyorsun (diğer bir üyeyede aynı tarzda agresif buna benzer yazını gördüm) site görevlileri ve saygı değer site üyeleri sizlerin deneyimlerinden bilgi amaçlı konu açtım rahatsızlık verdi isem çok özür dilerim aradığım bilgileri başka sitelerdeki dostlardan bulabilirim inşallah ilginize teşekkürler

Son düzenleme: 7 Haziran 2010
  5. sancaktar

sancaktar REİS

barış babacı sitenle seni başbaşa kalman dileğiyle

6. haymana10

haymana10

Favori Kamış:
    olta
    adam bişey sormuş hemen üstüne atlıyosun,ne var kırmadan düzgün bi cevap versen zaten her yerde çıkıyo seningibileri.bak bi üstünde ne güzel cevap verilmiş burası forum yani paylaşım yeri kimse senden gelde beni götür demiyo sadece bi yer ismi istiyo.sanki devlet sırrı veriyo.peh bitmiş insanlık be.