Arkadaşlar ankarada ikamet etmekteyim , memleketim çankırıda devrez çayı var orda çok güzel kefal levrek tutuyorum , fakat git gel çok külfetli oluyor. Ankarada nerde balık tutabilirim , gümüş hariç hangi balık olursa olsun , nerde tutabilirim lütfen yardım. Ayrıca bu mevsimde nerden rahat bir şekilde balık tutulur ,hangi balıklara hangi yem kullanayım , bi zahmet yardım edin üstadlar.
en yakın yer Gölbaşı(sazan olur).Kurtboğazı barajına bu hafta gideceğiz(levrek olur).Raporu cumaya kadar veririm.
Sağolasın ali abi bizde kurtboğazına gitcez çarşamba günü , siz nasıl bir olta takımı götürceksiniz levreğe olmassa beraber gidelim hem tanışırız.
bizde çarşamba gitcez.ilkdefa gideceğim ama levrek olduğunu biliyorum.mantarlı,dip hepsini deniğcez.yem olarak solucan lazım olur.sahte balık(sasi) küçük boylardan iş yapıyormuş.hava çarşamba günü yağışlı olacakmış tedbirini mutlaka al.
Abi tam olarak kurtboğazının neresinden atacaksınız oltayı bende ilk defa gideceğimde , tesis girişindenmi yoksa başka biyer varmı , uyarın için sağol
avınızın sonucunu bizlede paylaşırsanız seviniriz bizde pazar gunu kızılırmağa giselim diyoruz ama bu konuda bi bilginiz varmı neler çıkar
çarşamba günü hava şartlarına rağmen Kurtboğazına gittik.Sonuç sıfır.Solucan denedik olmadı,at çek yaptık olmadı.Öğleden sonra Kızılcahamam Güdül arasında çaya gittik.4-5 tane kefal geldi.Yakaladıklarımızı geri suya attık.