Bot yasağı değilde yakıt karışımlı motorlar yasak..Elektrikli takımlara kimsenin bi şey dediğini görmedim de duymadımda..
slm kemal abicim öyle birşey olsa sulubükte jandarma çevirmesi vardı ilk önce bize söylerlerdi yok öyle birşey
Hüseyin abi.Bu bot araba tepesinde ne kadar yol alıyor.Ben de bu şekilde akşamdan şişirip avla gitmeye kalksam hem şehir içi trafiğinde ceza yerm hemde 3,30 bot arabayı neredeyse tamamen kaplar rüzgardan da etkilenerek ya savrulur yada arabayı savurur diye düşünüyorum.Ne dersin?
slm halil abicim bu botu bu şekilde istediğin yere götür yeterki bagajlık olsun birde botun önünden bağladıgımız ip çok önemli o botun alttan hava almamasını yani şişmemesini engelliyor bizde sonradan keşfettik tabi dört biyanından da iplerle sarılı ama çok rahat oluyor bizim bot 5 yıllık daha hiç havasını indirmedik
Hüseyin abi bir sefer de olsa bunu deneyeceğim eğer başarılı olursam.İndirme ve şişirme derdinden kurtulup bir devrim gerçekleştirmiş olacağım inşallah.
Araç üzerine botu bağlayıp bende 1-2 kez gittim.Ancak max.60-70 km. hız yapabildim bot sürekli tavana vurup durdu azcık hızlanayım derken ve ozamanlar aracım LPG`liydi aynı mesefayi daha önce bot bagajda git-gel 40 TL yakarken özellikle botu tavana bağlayıp yakıtı ölçtüğümde gene aynı mesefayi bukez 65 TL`ye gidip geldim.Buda yakıtı %60 oranında fazlalaştırdığını ve süre olarakta yaklaşık 2 katına çıkarttığını gözlemledim. Ogünden beri botu bagajda taşırım.