Ankarada bu Mevsim Nerede Turna tutulur?

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında kirpi26 tarafından paylaşıldı.

1. kirpi26

kirpi26 yasin mercan

Favori Kamış:
    (river catch stick 180 20-40gr
    Favori Makine:
    sma 4000r hemingaw
    En İyi Avı:
    yok:)
    merhaba ben yeni üye oldum sitenize ama 2,3 haftadır yazıları okuyorum buradan ögrendiklerime göre kesikköprüde ,çanıllıda turna varmıs ama kesikköprüye 3 hafta önce gittik saseyle balık dahi vurmadı:( canlı balıga geliyorlarmıs sanırım kurtbogazına gecen hafta gıttık gıtmez olaydık cok yosunlu ordan da elı bos donduk ama kararlıyım bu turnayı tutacagım yanı allah kısmet ederse tabı:) ben baska ankara yakınlarında bu mevsımde turna olabılecek yerler yokmu kıyıdan at-cek le tutabılcegım bır yer bılen varsa yardımcı olursa sevınırım ben yenı yenı balıga gıtmeye basladım gecen 25 tl ye bı olta aldım 3 uncu atısta kırıldı bu sefer paraya kıyıp ıyı bır makına aldım hemıngway 4000r satıcı tam turna ıcın dedı ınsallah oyledır umarım bu hafta sonu sızınde yardımınızla elı bos donmeyız...

2. beleş

beleş Kemal Büyük

Favori Kamış:
    yok
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    turna 78 cm
    ankara çevresindeki barajlarda zaten turna ve levrek var havalar ısınınca boş dönmessin beyaz sasi ve kurttan şaşma 21,22 mayısta çanıllıda turna tutma festivali var katılırsan daha geniş bilgi alırsın orada rastgelsin.

Son düzenleme: 10 Mayıs 2011
  3. kirpi26

kirpi26 yasin mercan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sma 4000r hemingaw
    En İyi Avı:
    tesekur ederım bılgıler ıcın.yenımahallede gumus balıgı satan bır yer buldum bu hafta sonu ordan gumus alıp oyle gıtcez kesıkköprüye bakalım canlıya nasıl tavır alcaklar:)

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Yasin hoşgelmişsin.:)

Balık, avlak, yem bunlar güzel şeyler, istenilen-arzulanan şeyler lakin bazı arzulanmayan konular da var. Alttaki linki bir incele bakalım, varsa soruların yine konuşalım olur mu?;)

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=31233&page=3

.

5. kirpi26

kirpi26 yasin mercan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sma 4000r hemingaw
    En İyi Avı:
    nuri abi bilgilerin için teşekkürler nakli yasakmıs lakin bu mevsimde nasıl gümüş balıgı avlayabılırım kesikköprüden onu bilmiyorum satın almak daha kolay gibi:) zaten cok fazlada almıycam denemek amacıyla 5 10 tane alsam yeterlıdır.iç birde aldıgım kamış nasıl hiç kullanmadım daha degiştirme imkanım var..2 parçalı olması kafamı karıştırdı modeli (river catch stick 180 20-40gr).

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sana bir soru. Kesikköprüde turna avlamak mı daha zor, yoksa yemlik balık tutmak mı?:)

7. kirpi26

kirpi26 yasin mercan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sma 4000r hemingaw
    En İyi Avı:
    daha 1 kere gittim yemlik nasıl tutulur onuda bilmiyorum :) daha ikisinide tutamadım bu seferde sase ile deneyim bakalım nolcak...