Selamlar, Ankara'da sandal kiralayabileceğimiz bir avlak biliyorsanız, bilgilendirirseniz sevinirim. Rastgele..
yada Melih Gökçek seçim vaadleri arasında Ankaraya deniz getircem diye bişeymi söyledi acaba herşey olabilir valla
Tarcan abi sorumu doğru anlamış. Barajlarda, göllerde sandal kiralanan bir yere hiç rastgeldiniz mi? Saygılar
. Hasan merhaba kardeşim. Arkadaşlarımız balıksızlıktan işi espiriye vurmuşlar eksik olmasınlar. Bildiğim kadarıyla Ankara civarında bol miktarda göl ve gölet varmış. Şahsen Ben olsam sağlam bir tane bot ve akülü motor alıp Sandal gibi tek bir yere bağlanmamış olurdum.
Göksu parkı var orada sandal değilde deniz bisikleti denen şeylere biniliyor. Belki sandal da vardır. Göksu'da da balık tutmak yasak diye biliyorum ama biraz önce bir resme rastladım, adam Göksu parkında sazan tutmuş.
Tarcan abi, Balıksızlık zor tabi Bot almayı düşünüyorum, araştırıyorum ama römork vs almamda gerekiyor. Şimdilik kiralanan bir yer varsa idare etme düşüncesindeyim. Furkan Göksuda kıyıdan 2-3 yerden balık tutmaya müsade ediyorlar. Su bisikleti kiralanıyor ama balık için kiralayamazsın. Bu arada Göksuda 10 sene önce güzel balık tutardık ama 3-4 senedir uğramıyorum. Zaten göl balık tutma amacını aştı bildiğin park şuanda.
. Hasan selamlar kardeşim. Bu aralar İstanbul'da da pek balık yok zaten. Bende bir zamanlar bot düşünmüştüm ama Denizde çok zor olduğu için o işe hiç girmedim. Gerçi bot la avlanmayan yok değil elbette mesela Feridun dostum botla çok zor yerlerde çok zor avlar yapıyor ama o istisna. Ben senin yerinde olsam bot alana kadar kıyıdan devam ederdim. neyse iyi akşamlar. .
sevgili arkadaşım eğer aracın varsa bu konuda fazla düşünme git kendine şişme bir bot al bu herşeyini çözer istediğin zaman istediğin bölgede kullana bilirsin ben bunu yaptım iki kişilik bir bot aldım 100mt kopmayacak şekilde yat ipi al kıyıya bağla botu akıntıya bırak iyi avlar çıkarırsın ben kesik köprüde denedim zevkli oluyor