Ankarada sazan tutabildiginiz yerler var mi??? Ankarada sazan yada kadife tutabildiginiz yerler var mi???Varsa nereler???Av sezonu basladi ama nereye gidecegime henuz karar veremedim yardim istiyorum...
Buraya avlak yazilirsa siz oraya varmadan agcisi tiriviricisi torbacisi tarumar eder orayi. Googla avlak ankara sazan kadife yazmak yeterli kabak gibi çikar bu konu herkezin karsisina
O konuda cok haklisin ben henuz 2 gunluk uye oldugum icin boyle seyleri bilmiyorum kusuruma bakmaTirivirici ve agcilari zaten lanetliyorum Allahlarindan bulsunlar!!!Ama ben o konuyu akil edemedim dogru soyluyorsun...Bence bu konuyu engellemek icin balikci dostlarin guvendikleri kisilere ozel mesaj atmalari gerekiyor...
Tesekkur ederim verdigin bilgi icin keske o kadar uzaga gitmeden dogru durust balik alabilecegimiz yerler kalmis olsaydi ama bilincsiz insanlar yuzunden dustugumuz hale bakinbanghead
Ankara'nın ilçelerinde 15 cm'lik sazanları yasak dönemde tutup 2-3 kilosunu 5 liraya satan insanlar duyuyorum, bu işe emek veren abilerimden. Avlak konusunda roy çok haklı, burada bilinçli hiç kimse avlak ve bölge yazmayacaktır. ancak benden tavsiye ilmini az buçuk çözdüysen ankara ve çevre ilçelerinde su gördüğün çoğu yerde sazan alabilirsin.
Dogru soyluyorsun ama ben turna sevdalisiyim o yuzden ilmini cok bildigim soylenemezTabiiki sazan koskoca ankarada vardirAma 1-2 tane tutmayi da cok mantikli bulmuyorum(8-9 saatte 1-2 balik?)O yuzden yardim istedim ama roy arkadasimiz dogru soyledi ben hic o yonden dusunmemistim...Yine de verdigin bilgi icin tesekkur ederimSen sanirim sazan sevdalisisin
Benim için sazan avı stres atıp su görmek, kafamı dinlemek için ideal. Gerek takımlarım, gerekse aldığım keyif açısından benimde favorim spin yani turna, alabalık vs.. Genelde aldığım balık sayısıyla pek ilgim olmuyor, evden istemezlerse ya salarım yada yanımda tutanlara veririm. Maalesef sudan çıkan hiç bir canlıyı yemiyorum. Tamamen hobi ve keyif yani benim için... Kafana bir şey takıldığında arkadaşlara özelden mesaj atarsan yardımcı olacaklardır... Rasgele.