Ankarada sazan alabildiginiz yerler var mi???

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında kewmall03 tarafından paylaşıldı.

1. kewmall03

kewmall03 Kemal

En İyi Avı:
    Turna;1,5
    Ankarada sazan tutabildiginiz yerler var mi???

Ankarada sazan yada kadife tutabildiginiz yerler var mi???Varsa nereler???Av sezonu basladi ama nereye gidecegime henuz karar veremedim yardim istiyorum...

2. kewmall03

kewmall03 Kemal

En İyi Avı:
    Turna;1,5
    Kimse yok mu:(:(:(

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Bu soruya cevap vermez kimse

4. kewmall03

kewmall03 Kemal

En İyi Avı:
    Turna;1,5
    Neden?Soruyu mu begenmediniz:))

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Buraya avlak yazilirsa siz oraya varmadan agcisi tiriviricisi torbacisi tarumar eder orayi. Googla avlak ankara sazan kadife yazmak yeterli kabak gibi çikar bu konu herkezin karsisina

6. kewmall03

kewmall03 Kemal

En İyi Avı:
    Turna;1,5
    O konuda cok haklisin ben henuz 2 gunluk uye oldugum icin boyle seyleri bilmiyorum kusuruma bakma:(Tirivirici ve agcilari zaten lanetliyorum Allahlarindan bulsunlar!!!Ama ben o konuyu akil edemedim dogru soyluyorsun...Bence bu konuyu engellemek icin balikci dostlarin guvendikleri kisilere ozel mesaj atmalari gerekiyor...

7. baskentli19

baskentli19 İSMAİL

Malesef ankarada yok ama ankaradan kızılırmağı takibe alırsanız belki bulabilirsiniz

8. kewmall03

kewmall03 Kemal

En İyi Avı:
    Turna;1,5
    Tesekkur ederim verdigin bilgi icin keske o kadar uzaga gitmeden dogru durust balik alabilecegimiz yerler kalmis olsaydi ama bilincsiz insanlar yuzunden dustugumuz hale bakinbanghead

9. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Ankara'nın ilçelerinde 15 cm'lik sazanları yasak dönemde tutup 2-3 kilosunu 5 liraya satan insanlar duyuyorum, bu işe emek veren abilerimden. Avlak konusunda roy çok haklı, burada bilinçli hiç kimse avlak ve bölge yazmayacaktır. ancak benden tavsiye ilmini az buçuk çözdüysen ankara ve çevre ilçelerinde su gördüğün çoğu yerde sazan alabilirsin. :)

10. kewmall03

kewmall03 Kemal

En İyi Avı:
    Turna;1,5
    Dogru soyluyorsun ama ben turna sevdalisiyim o yuzden ilmini cok bildigim soylenemez:(Tabiiki sazan koskoca ankarada vardir:)Ama 1-2 tane tutmayi da cok mantikli bulmuyorum(8-9 saatte 1-2 balik?)O yuzden yardim istedim ama roy arkadasimiz dogru soyledi ben hic o yonden dusunmemistim...Yine de verdigin bilgi icin tesekkur ederim;)Sen sanirim sazan sevdalisisin;)

11. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Benim için sazan avı stres atıp su görmek, kafamı dinlemek için ideal. Gerek takımlarım, gerekse aldığım keyif açısından benimde favorim spin yani turna, alabalık vs.. Genelde aldığım balık sayısıyla pek ilgim olmuyor, evden istemezlerse ya salarım yada yanımda tutanlara veririm. :) Maalesef sudan çıkan hiç bir canlıyı yemiyorum. :D Tamamen hobi ve keyif yani benim için... Kafana bir şey takıldığında arkadaşlara özelden mesaj atarsan yardımcı olacaklardır... Rasgele.

12. Balikci0606

Balikci0606 Ahmet

Kewmall03 canilli da kadife var oraya gidebilirsin