arkadaşlar yarın sazan avı için çamlıdereye gitmeyi düşünüyorum.son zamanlarda giden, bir fikri olan varmı acaba.yada sazan avı için ankaraya yakın başka bi yer önerebilirmisiniz
öncelikle kendinizi tanıtırsanız, avlak yerleri hakkında bilgi alabilir veya forum içerisinde ufak bir araştırma yaparsanız açmış olduğunuz konu için belki 100`e yakın sayfa bulabilirsiniz..
haklısınız konu hakkında çok bilgi var ama güncel bilgilere ulaşamadım malasef.hep geçen senelerdeki av raporları ve bilgiler var.ben yakın zamanda giden birileri varsa balık çıkıp çıkmadığını öğrenmek istedim,boşuna gitmeyelim diye
27.10.2010 sabah 07de çamlıdere barajındaydık.mısır küspesi,dip oltası,yaylı olta vb toplam 10a yakın olta attık.yemleme için de özel kardığımız hamuru kullandık.ama malesef hiçbişey yoktu.saat 3e kadar bekledik 3-4 defa ziller birer kez çaldı o kadar.kötü bir gün oldu bizim için.
Gölbaşında idim bende 1 adet sazan avladım. Ankara'da iyi bir sazan avlağı var ise bende bilmek isterim, oltalarımız balıksız kalmasın.
malasef her yere turna atıldığı için sazan avı her sene zorlaşıyor azalıyor,son iki haftadır gidiyorum ama boş geçiyor benim de,havalardan sanırım.artık yazı beklemek kalıyor bize de