Ankarada Sazan Avlağı

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında avcı50 tarafından paylaşıldı.

1. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    merhaba arkadaşlar bana ankarada sazan avlayabiliceğim güzel bir yer söyleyebilirmisiniz. gölbaşı ve dikilitaş hariç avlağın yerini özel mesaj olarak atabilirsiniz arkadaşlar ve başka kimseyle paylaşmayacağımada söz verebilirim. şöyle güzel sazanların çıktığı ankarada avlak istiyorum arkadaşlar teşekkür ederim

2. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    ben çok sordum bu forumda cevap bulamadım.sazan bayındır mavigölde var ama malesef genelde küspeye geliyor küspe yasak,yem ilede nadiren yakalanıyor mısır gibi.ama sabah 8 den akşam 9 kadar 1-2 tane ya yakararsın yada hiç vurmaz en ufağı oltaya gelenlerin 2 kilo.alice hem piknik yapıyım hemde olta atayım deersen tavsiye ederim ama balık tutamaya bilirsin.

3. htarik

htarik

Üzülerek söylüyorum ki Ankara'da sazan avlağo kalmadı. Ankara dışına çıkmanız gerekiyor maalesef...

4. turnacıorcun

turnacıorcun ORÇUN

Favori Kamış:
    KLASİK DİP OLTASI ,REMİXON HURRİCANE KAMIŞ ALBA STAR DEGA MAKİNA
    Favori Makine:
    ALBA STAR DEGA
    En İyi Avı:
    23cm kaya balığı
    ankaraya yakın aynalı avlağı

:) aynalı sazan avı için uygun güzelbildiğiniz yerler (babam aynalı sazana taktı bu ara:D :D :D :D :D )

özel mesaj olarakta atarsanız sevinirim :) :) :) :)

5. turna

turna

Sazan için, ayaş asartepe - Kızılcahamam Çamlıdere - Haymana dikilitaş - Haymana ikizce - Gölbaşı mogan yetermi. Sirkülere uyalım sazan boyu 40 cm , küspeli olta takımı yasak.