Abilerim kardeşlerim merhabalar, Adım Eyüp.Yaşım 26.Dikmen'de yaşıyorum.Forumu yeni yeni aktif olarak kullanmaya başladım.Ve çok da memnunum. Dostluk çerçevesinde harika bir paylaşım ortamı bulunmakta.Ne kadar teşekkür etsem azdır. Derdim nedir anlatayım hemen abilerim. Bartın Amasra'dan Ankara'ya geleli 4 yıl oldu.Çalışmaktan dolayı balıkçılıktan çok uzak kaldım ve ancak rahatlayabildim. Denizden tatlı suya geçmek kolay değil takdir edersinizki bu nedenle sizlerin yardımını istiyorum. Ankara'da tatlı su balıkçılığı için nereleri önerirsiniz? Aslında turnaya çıkmak istiyorum ancak sanırım alabalık ve kefalle başlamak en iyisi diye düşündüm.Ya da balığa giden abilerim ve kardeşlerimin ekibine katılabilirim bir şeyler öğrenmek adına.Tabi müsaade ederseniz Siz değerli abilerimden avlık yerler ve olta,sırık,makina,sahteler vs. hakkında bilgi rica ediyorum. Hatta nerelerden satın alabilirim? Her şey için şimdiden çok teşekkür ederim.
Eyüp, Anadoluavmarketi'nde (MÜNZEVİLER CADDESİ NO:5/A ABİDİNPAŞA/ANKARA TEL:0 312 3204400) aradığını bulabilirsin ve sana bu konuda bildiklerini de seve seve aktaracaklardır. Ankara çevresinde atçek ile turna, kefal ve perch avlayabilirsin. Genel itibarla tek takım yapmak istiyorsan 2,10mt 10-40 atarlı bir kamış ve 3000 lik bir makina yeterli olacaktır. Makinanın yedek kafası olursa perch ve kefal için normal, turna içinse ip misina sarabilirsin.
sa kardeşim ankaraya hoşgeldin arada org düzenliyoruz takip edebilirsin http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=58743
Eyüp kardeşim merhaba. Forumu iyi takip edersen avlakları öğrenirsin.Organizasyonlara katılabilirsin. Malzeme tedarikin için de, madem Dikmen de oturuyorsun; Dikmen Caddesi 212 no'da Oruç Avcılık var. Orada Adnan ve Murat Oruç kardeşler hem sana güzel bir set hazırlarlar hem de avlanacağın balığa göre avlak tavsiyesinde bulunabilirler. Kesikköprü ,Kapulukaya, Kurtboğazı, Eğrekkaya ve Akyar barajları ilk aklıma gelenler. Şansın bol olsun.
abilerim çok teşekkür ediyorum.bu haftaki turna organizasyonuna çok katılmak istiyorum ama işim çıktığı için katılamıyorum.Müzisyenlik yapıyorum.Sezon da açıldığı için düğünler,açılışlar,canlı müzik işleri falan başladı.İster istemez hafta sonuna denk geliyor.En kısa sürede av takımlarımı toparlıyorum. İnşallah tanışmamız en kısa sürede gerçekleşir ve tecrübelerinizden faydalanmaya başlarım.Çok teşekkürler