Merhaba Hem Grupta Hemde Balikcilikda Oldukca Yeniyim Ve Konu Hakkinda Yardima Ihtiyacim Var. özellikle Ankarada Turna Bulabileceğim Mekanlar Hakkinda Bilgi Verebilirseniz Sevinirim.
bildik şeyler arkadaşlar kurtboğazına dün gittim. koca bir sıfır . her taraf yosun bağlamış. eğrekkaya barajı n da da bişey alamadık.sibel hanım arkadaş grubuyla gidecekse eşlik edebilirm şekilnde özel mesaj yolladım. yoksa tüyo falan yok yani
bende izmirden sınav ıcın yarın ankaraya gelıyorum gelmısken bır ıkı deneme yapmak ıstıyorum da bu sorularım o yuzden tesekkurler..
yukarıda belirttiğim gibi. aracımı sattım. araç yok D balığa gitmekte zorlanıyorum aracın varsa gideriz beraber yarın.
halit beyin bana özel gönderdiği msj aynen aşaıdaki gibidir arakdaşlar merakınız kalmasın "merhabalar halit ben ankarada polis memuruyum geçen sene aracımı sattığım için pek balığa çıkamıyorum. sizde araç varsa beraber gidebiliriz. balığa bir kaç mekan biliyorum bu konuda. tatlısu levreği ve turna için yardımım dokunabilir. ilgilenirseniz özelden mesaj atın telefon numaramı yollarım."
sibel hanım sanırım sız yalnıs bır anlaşım içerisindesınız merakımız yer konusundadır forum kullanıcılarının ozelden mesaj atmasında sakınca olsa buna musade edılmezdı ben ankaranın yabancısıyım o yuzden yer konusunda merakım baska bır konu ne benı nede baskalarını alakadar etmektedır
ben erkek arkadaşların da bir çoğuna benide götürün şeklinde mesaj attım bunda enterasan olan ne anlamış değilim. kendimi tanıtıp bir çok arkadaşa özel mesaj yolladım. insan tanımadığı biriyle balığa gidermi düşüncesiyle mesleğimi bile yazdım. ben bir gariplik görmedim