cuma günü allah kısmet ederse ankaraya gideceqim ankarada turna tutmak istiyorm yardımcı olabilecek varsa sevinirim saygılar hepimize rast qele
Aşağıdaki konuyu okumanı tavsiye ederim, Ankarada geleceğin yere göre istediğine gidersin, http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=11628&highlight=kurtbo%F0az%FD Mükemmel bir çalışma Restgele...
İlgili konudan alıntı yapıyorum, tek bildiğim bala da olduğuydu doğruymuş, Konya yolu üzerinden ulaşabilirsin, ben senden de acemiyim ama bölge itibariyle yardımcı olmak istedim, deneyimli arkadaşlar avlak hakkında yardımcı olacaktır kardeş KESİKKÖPRÜ BARAJI ANKARA - BALA / K.KALE - ÇELEBİ ANKARAYA UZAKLIĞI 125 Km. BULUNAN BALIK TÜRLERİ Sazan-Turna-Alabalık-Sudak-Yayın Balığı-Kefal-Kadife Gümüş-Kerevit Rastgele
aynı şeyleri bende okudum abicim yinede tşkler ben kayseriden gideceqim için hem deneme hemde tatil amaclı
furkancım kısa bi süre önce bende ankaradaydım .bende avlak hakkında bilgi istemiştim.benim gitme fırsatım olmadı ama zannediyorum kapulukaya ve kesikköprü barajı gidilebilecek en iyi yerler.genel olarak benim aldığım fikirlerden bu sonuca ulaştım.ama yanılıyor da olabilirim.muhakkak Ankarada'ki arkadaşlar daha doğru bilgi verecektir.selamlar...