ankarada yakalanmış 40 kilo sazan

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında sazan_kolik tarafından paylaşıldı.

1. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Mitchel atlantis 390.lineaeffe oyster 390 albastar leo 350
    Favori Makine:
    Mitchel armada 7000.Lineaeffe rapid carp 65 albastar kk 70
    En İyi Avı:
    10 kg aynalı sazan 17 kg yayın 3.5 kg alabalık
    http://imageshack.us/photo/my-images/5/16142g.jpg/
    trkangal sitesinde üyeligim var oradaki forumda yazıyorum bu resmi orda paylaşmışlar dikkatimi cekti yakalandığı yerde. çanılı barajı sincan yenkent arkasında adam harbi kuzu cekmış helal olsun neyle yakalandıgını yazmamıs fakat olta ile yakalanmıs galiba sorduk bakalım ne cevap verecek yem kanca misina konularını

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Güzel balık yakalamış.

Ama 40 kilo değilde 20 olabilir. Biraz avcı işi olmuş. hihi 40 kiloluk bir yükü o şekilde, hele hele balığın kaygan olduğunu da hesaba katarak kuyruğundan tutup kaldırmayı düşünün.

3. dentex cem

dentex cem cem uludinç

40 kilomu 40 kilomu :laughing: :laughing: :laughing:

4. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    tevfik abi aynı tartışma balıgın yayınlandıgı sitede var cok yasa birisi diyor bu balık 40 kilo yok yakalayanda diyor 40 kilo ister inan ister inanma diyor iddia lasıyorlar bende 40 kilo olduguna inanmadım can catlasın 25 kilo olsun 40 kilo imkansız zaten 40 gelmez diyende ben bu işi biliyorsam o balık hayatta 40 gelmez diyor cek balıgı göster ozaman inanırım diyor sende aynısını düsünüyorsun biraz balıkcı isi atmasyon olmuş kilo konusu bende balıgın kilosunda degilim olta ilemi yakaladın baska birseylemi olta ile yakalamıssa yem kanca misina netur bir takım kombinasyonu ile yakaladın nekadar süre mücadele ettikten sonra kıyıladın balıgı diye sordum cevap yazmadı bakalım bekliyorum yazarsa paylasırım

5. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Tevfik Abiye katılıyorum :) o balık 40 kg gelmez,15 -17 kg arası ( fotoshop değilse )

Dünya da olta ile yakalanmış en büyük sazan yanlış hatırlamıyorsam 40.250 kg dı.

Rastgelsin.

6. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    fotoshop olabilirmi bilmiyorumda öyle bir sey oldugunu zannetmiyorum foto cekerke balıgı zortuttum elimden dustu hemen diyor artık allah biliyor ne oldugunu eger yakalamıssa ben cok sevinirim bizim sularımızda böyle büyük balıkları görmek güzel 40 kilo olmasada hatırı sayılır büyüklükte bir balık insallah kafa bulmuyordur insanlarla sitede öyle bir sey yapan olmaz tahminim yani fotoshop olayı yapacagını düsünmüyorum fakat olta ile yakalamamış olabilir.

7. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Hay Allah rezil etmiş balığı 40 değil 100 kilo gelsin isterse,şöyle uzunlamasına kucağına alıp profesyonelce bir resim verseydi keşke herşeye bedel olurdu,kilosu önemli değil son zamanlarda avrupa sitelerinde bile görmediğim kadar büyük bir sazan

8. çakır35

çakır35 sedat

Favori Kamış:
    discovery
    Favori Makine:
    discovery
    En İyi Avı:
    sazan 3.700
    bu işte bir iş var o balık diyelimki 40 kilo o balığı o adam destek almadan hayatta kaldıramaz o şekilde desteği bırak zaten kuyruktan tutuyo kaymadan nasıl tutsun photoshop olduğu besbelli zaten saygıler...

9. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
  10. hemperi

hemperi Ethem

40 kg ağırlığı o tutuş şekli ile kaldırmak imkansız..

11. ierdogan

ierdogan ibrahim

En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    Bence kesinlikle photoshop arkadaşlar. israil sazanının photoshopla büyütülmüş hali....

12. aciksoznurettin

aciksoznurettin nurettin

Favori Kamış:
    SHAKESPEARE UGLY SAPPHIRE SPINCAST 240M
    Favori Makine:
    SPRO
    Bence photoshop gibi durmuyor, ayrıca anlatılan yerde 8-9 sene evvel çok iyi sazan çıkardı şimdi kadife ve turna çıkıyor,orada hala iri sazanların olduğu kanaatindeyim bu yüzdende bana daha inandırıcı geldi. Yakalayan arkadaşı tebrik ediyorum 40 kilo gelmese de şahane bir balık.

13. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Balığın büyüklüğüne birşey demiyorum. Ancak olayın heyecanı ile kg. meselesi biraz abartılmış.

Ayrıca hayvanın kuyruğundan tutuyor bu kişi. Kuyruk elinden hiçmi kaymıyor ? Ya da kopmuyor ? Az değil 40kg. dan bahsediyoruz.

Kaygan bir kuyruktan tutularak 40 kg. lık balık dikey olarak taşınamaz .

14. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Balığın solungaç kapağının üzerindeki çayır mı hormonlu pırasa mı?
    Eğer çayır ise balık 500 gr-1.5 kg arası, hormonlu pırasa ise 15 kg yu aşan bir balıktır.

15. yalcinsuvak

yalcinsuvak Yalçın Şuvak

Favori Kamış:
    Shimano Catana BX 270
    Favori Makine:
    Remixon Teben SR 400
    En İyi Avı:
    Sazan 17.5 Kg
    Bu resimde bana inandırıcı gelmeyen iki nokta var.Birincisi mevsim belliki bahar her taraf yemyeşil eğer o arkadaş belirtilen bölgede çektiyse o balığı şimdi her yer kupkuru ve sarı doğal olarak bu mümkün olamaz.İkincisi bahar ayında çanıllıda balık yumurtada olduğundan o bölgeyi çok iyi bilen birisi olarak oltaya vurması çok zor bir olasılık.Artı o barajda haddinden fazla ağ atıldığı ve bohçacılar tarafından tüp vs yöntemlerle talan edildiğinden o balığın sağ kalabileceğini sanmıyorum..(Ayrıca ben 192 cm boyunda ve body sporuyla uğraşıyorum ben bile kuyruğundan o kadar rahat kaldıramam o balığı tabi 40 kg sa :)) )

16. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    fotoshop oldunu iddia eden cok yayınlandıgı sitede yazmıs arkadasın birisi bu fotoshop diye ben anlamıyorum inandım ben valla ne yalan söyleyim. fotoshopsa eğer yaptından utansın

17. erenavsar

erenavsar Eren Avşar

Kilo sunu tahmin edemem ama fotoshop değil diye düşünüyorum.Zira fotoshopları ele veren detaylar vardır çok profesyonel yapılmadıysa.Bunlardan biride ışık ve gölge açılarıdır.Arkadaşın ve balığın üzerine düşen güneş ışıklarının açısı aynı ve gölgelerinin iz düşümleride aynı acemi bir fotoshop cu balığın gölgesini koymayı akıl edemez veya ışık açıları farklı olur.Ayrıca çanıllıya sık sık giden biri olarak orada çok iri sazanlar olduğunu biliyorum.Oltaya gelmekte nazlı olsalarda arada böyle şanslı kişilerin oltasına yakalanabilirler.Geçen gün bir balık sohbetinde tanıştığım avcı arkadaş şahit olmuş.Ağ atıp kendi ağına dolanıp boğulan birini çıkarmak için gelen dalgıçlar dipte insan boyunda sazanlar olduğunu söylemiş:eek: .Hatta dalgıç biraz tırsmış sazanlardan.

18. roohans

roohans T. Melih AVCI

Favori Kamış:
    EFFE SPIDER BOAT 165
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER 30
    En İyi Avı:
    Hakan KARAHAN :)
    :D Resimde çok ince hatalar var, Bence resim Photoshop la biraz süslenmiş yahut rotüşlanmadıysa kesinlikle bu balık trofe bir balık değil Zira 40 kg lık bir ağırlık aşağı yukarı 1 çimento torbası na eşittir, Bizim inşaatlarda arkadaşlar bir çimento torbasını kaldırırlarken alınlarındaki damarlar çıkıyor, Arkadaş resimde çok şık çıkmış gibi :D yinede tebrik edelim, Eğer gerçekse gurur duyalım :)

19. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Aşağıdaki balık 37 kiloymuş..

Ayrıca paylaşılan fotoğraf bana pek inandırıcı gelmedi ama eğer gerçekse helal olsun.

20. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Size 40 kglik bir balik fotosu gonderiyorum baska da kilo hakkinda bir sey demiyorum.

Uploaded with ImageShack.us

Kilosunu bilmem ama Turk sularinda yakalanan bir balik olarak oldukca iri bir sazan ve oldukca guzel bir av.Arkadasinizi tebrik ederim...

Rast gelsin...