Ankaradaki dostlar

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında Müslüm tarafından paylaşıldı.

1. Müslüm

Müslüm Müslüm ÖZ

Arkadaşlar dün akşam ilk oltamı, çantamı, malzemelerimi aldım :) yaklaşık 120 tl ye mal oldu. Tanışma bölümündeki arkadaşlarımın yardımı ile dün akşam maltepe pazarındaki Metin abiden alışverişimi yaptım, çok canayakın, samimi ve sıcakkanlı bir gönül adamıymış hakikaten. Metin abi ile tanışmaya vesile (şuan isimlerini hatırlayamadım) olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şimdi c.tesi pazarın gelmesini bekleyemiyorum. çok çok heyecanlıyım. Ama bir usta arkadaşa veya tecrübeli bir dosta ihtiyaç var. Sanıyorum şuan turna sezonu serbest. nereye gitmeliyim veya bu hafta sonu ankarada balığa çıkmayı düşünen arkadaşım var mı. bana ilk avımda en azından temel bir kaç figür gösterecek :) :) :)

2. angorabaronu

angorabaronu TARIK

En İyi Avı:
    TURNA 2.5KG
    hayırlı olsun inş güzel avlar geçırırsınız.metın abı saolsun çok ıyıdır benımde urayp eksıklerı tamamlamam lazım bı ara.ankaradakı avlaklara gelınce sazan avı açılmadığı için size sadece turna avlakları önerebilirm.kurtboğazında çokaz hatda nadıren dıyebılrız turna cıkmakla beraber levrek çıkmaktadır.gölbaşı (mogan) ise yıne nadıren turna cıkmakta.yanı kısa ca merkeze yakın yerlerde sansınız cok dusuk.size kızılırmak tarafına gıtmenızı tavsıye edrım (kopru koy).Pazar günü sınavım olmasa sıze eslık etmek ısterdım inş baska avlara..

3. KızıLcahamamLı

KızıLcahamamLı ahmet

HayırLı oLsun Arkadasım.. Yarın itibari iLe Levrek Avıda Serbest oLacak.. Turna Serbest Zaten.. KızıLcahamam Kurtbogazı Barajı - Eğrekkaya Barajı - ÇanıLLı BuraLara Gidebilirsin ÇanıLLıda Ayrıca Kadife Balıgıda Var Şamandıra takımı aldıysan bu balıkta ideal Ama Su an kadife balıgı için yasak Varmı yokmu tam oLarak biLmiyorum.. Sen hangi maLzemeleri yada Ne tür kamış Aldın Nereleri tavsiye etti Metin abi.. Şimdiden RASTGELE.. Babam Köyden Çağırmasaydı Gelme olanagını Düşünürdüm ama Köy işLerinden doLayı Gelemem..

Son düzenleme: 30 Nisan 2010
  4. mert05

mert05 MERT

En İyi Avı:
    98 cm.turna-50 cm. sudak
    rastgele arkadaslar

herkese slmlar
    bende yarın için plan yapmaktayım ancak ankaranın yabancısıyım, 02 mayısta sınavım var onun için geldim ama bi balık yapmadan da gtmek istemyorum. kurtboğazı barajını dusunuyorum. yakında giden var mı acaba balık durumu nasıl barajda, ayrıca yol konusunda sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim. tesekkurler.

5. KızıLcahamamLı

KızıLcahamamLı ahmet

Son zamanlarda Turna Raporları Geliyor Ayrıca bugun itibariyle Levrek yasagıda bitmiş Durumda Levrek yogun olarak tutulmaktadır.. yol konusuna Gelince istanbul yoluna çıktıgın Zaman Kızılcahamam istikametine Doğru yol alman lazım Kazan ilçesini geçtigin Zaman 4 5 km sonrasında yolun sağ kısmında Baraj Seni tüm ihtişamı ile karşılar.. Bol Şans.. 35 dakkalık yol bi o kadarda km yapman lazım..

6. balıkçıferhat

balıkçıferhat ferhat

su çok fazla balık almak fazlasıyla şans istiyor

7. zoradam

zoradam uğur

en güzel turnayı canıllı barajında yada köprüköyde bulabilirsin ayrıca akdere kumocaklarında cıkıyor ama kücük cıkıyor her gittiğimde en az yarısını salıyorum canıllının şu an suyu bulanık alan fazla yok köprüköyde boş dönmezsin tabi hava bozuk olmazsa herkese rasgele

Son düzenleme: 17 Mayıs 2010
  8. dadaskoray

dadaskoray K O R A Y

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE ALLROUND KARBON 380 CM 150gr
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER-65
    En İyi Avı:
    6 KİLOLUK SAZAN
    arkadaşlar sincan harikalar diyarı tarafından çanıllı gölüne gitmek istiyorum fakat arabamız yok belediye otobüsü dolmuş vs. ile nasıl ulaşabilirim ?

9. KızıLcahamamLı

KızıLcahamamLı ahmet

ayaş beypazarı halk otobüsleri geçer..

10. yataylimit

yataylimit ahmet

Favori Kamış:
    şu anda yok
    Favori Makine:
    şu anda yok
    En İyi Avı:
    en fazla 300g alabalık :D
    Eğer daha gitmediyseniz söyleyim, Çanıllı barajı yoldan epeyce içerde. Ayaş otobüsleri yolda indiriyor, içeri girmiyor. Güdül'de öğretmenlik yaptığım sene bir kere Çanıllı üzerinden gelmiştik ordan biliyorum. Ben işi biraz öğreneyim beraber gidebiliriz :)

11. YasliCocuk38

YasliCocuk38 MUHAMMED

Favori Kamış:
    DISCOVERY DYNAMIC 300
    Favori Makine:
    BASIC 40RD
    En İyi Avı:
    henüz yok :)
    Teşekkürler hocam.. Bende otobüsle gideceğim yer arıyorum şu an :)