Sevgili dostlar, sitenizi geçen gün yapılan 7.nci Turna Avı şenliğinde tanıştığım çok değerli dostlar sayesinde tanıdım.Daha önce bir başka balıkçılık sitesinde aktif Co-Admin olarak 1 yıl görev yaptım.Ama benimde içinde bulunduğum yönetimin benim prensiplerime uymayan, bana ters gelen bazı davranışları nedeniyle istifa ederek o siteden ayrıldım.Şu anda aranızda bulunmaktan sonsuz derecede mutluyum.Umarım benide aranıza kabul eder ve birlikte güzel günler geçirmemize yardımcı olursunuz. Hayat boyu değişmez tek ilkem oldu..Dostluk, tam dostluk..Balık küçük ve tatlı bir bahane ama dostluk her zaman ve daima şahane.. Hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum.. Hayatınız hep mutlu, yarınlarınız umutlu, oltalarınız balık dolu olsun..Sağlıcakla kalınız dostlar..
Sizi de aramızda görmekten büyük keyif alacağımıza hiç kuşkunuz olmasın, keyifli dostluklar ve paylaşımlar dileğiyle aramıza hoşgeldiniz...
Hoş geldiniz... Hoş geldiniz Ercüment Bey.Bu siteden memnun kalacağınıza kesinlikle emin olabilirsiniz...Hayırlı olsun.