Bir emekli geldi. Belki de bir emekli daha geldi cumlesi daha dogru olabilir. Ama okudugum kadariyla bu tanitici mesajin yazilmasinin istendigini gordugumden fazla dolasmadan bu zorunlulugu yerine getirmek istedim. Ankarada oturuyorum. balik avini ruyalarimda gorecek kadar cok severim. Ama uzun zamandan beri de dogru durust bir ava gidemedim. Artik insallah bundan sonra diyorum, kismetse seneye baslayabilirim. Biraz hazirlik yapalim simdilik. Gercekten guzel bir forum olmus. Ancak bazi arkadaslar da KEPCEYİ GETİR,KEPCEYİ diye meraklandirip birakmislar.. Simdilik gordugum kadariyla Sn.osman ALTUNEL in Ankara ve cevresi hakkindaki calismasi super, ellerine saglik...Diger tum katkida bulunanlarin ve site-forum yoneticilerinin de ellerine saglik diyorum. Saygilarimla Mehmet Ertugrul KOKER
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz mehmet abicim... şanslısınız çünki ankarada çok değerli abilerimiz var onlar sizi bu işte usta yaparlar hiç merak etmeyin... saygılarımla....
http://www.glueck-ober-pech.com/ ))Hoşgeldiniz aramıza Bende dün akşam geldim .Ama olsun Misafirlik yarım saatmış. Gerçekten güzel ve arkadaşlığın üst seviyede olduğu bir site hoşgeldin mesajlarından belli İnşallah hep birlikte güzel vakit geçirir güzel paylaşımlarda bulunuruz. Selamlar.