Merhaba arkadaşlar ismim Mert konu başlığında da anlaşılacağı üzere aranıza Ankara'dan katılıyorum. Amatör balıkçılık yapıyorum. Genellikle Ankara'da olduğum için tatlı suda avlanıyorum. Fakat Kıbrıs'tada bir ara 3 sene kadar kaldığımdan dolayı az çok tuzlu su avından da anlıyorum. Ayrıca Ankara'lıların en yakın uğrak noktası Amasra'da da çapari ile ava bayılıyorum. (Bu da aranıza katılmış olmamın samimiyeti olsun bi keresinde cidden bohçacılık yaptım. Sayısını elbette söylemeyeceğim. Not:Cahillik dönemi diyelim.) En son ki avım dün kesikköprü ve sulubükte turna avı oldu. Tatlı su balıkçılığında turnanın tadını hiçbir avlağa değişmem. Velhasıl kelam sası ve canlı yemle (gümüş) avlandım. Elim boş döndüm. Yeni avlık yerleri keşfetmek istediğimden Google'da bir kaç arama yaptıktan sonra sitedeki bir kaç konuya rastladım. Hoşuma gitti ve nihayetinde yarın iş olmasına rağmen bu vakitte ayakta ve aranızdayım. Herkese selâmün aleyküm. Şimdilik aklıma gelenleri sizinle paylaştım. Umarım birlikte bolca vakit geçirir, avlık yerlere beraber gitme fırsatı yakalayabiliriz. Herkese iyi avlar ve iyi geceler
Öyle bir etkinlik konusuna veya başlığına denk gelmedim. Biraz bilgi verebilir misin ? Nerede ne zaman yapılacak ?
aslına bakarsan ben gördüm ama şimdi bulanıyorum... ) sinabder ve büyükşehir belediyesi beraber yaptığı etkinlik afişini gördüm ama şimdi yok