öncelikle bu mükemmel siteyi kuran arkadaşlara teşekkür ederek, saygılarımı sunuyorum. ankara'dan aranıza katılıyorum. ankaralı arkadaşlarla tanışmak isterim. site sayesinde bilmediğim bir çok konuyu öğrendim,öğrenmeye de devam ediyorum.umarım balıklar daha temiz sularda yüzerler.limitler dahilinde heyecanlı avlar dilerim.selamlar,saygılar...
Teşekkür ederim Mustafa kardeş, umarım hep keyifli, heyecanlı paylaşımlar olur ve güzel dostluklar kurulur.
Teşekkürler Fatih Bey. Logonuz Süper...Her ne kadar yeni üye olsam da paylaşımlarınızı buradan takip ettim. Yakında(sezon açılınca) yine süper avlarla paylaşımlarda bulunacağınızdan eminim. Selamlar,saygılar...
tekrar herkese mesajlarınız için teşekkür ediyorum. herkese ayrı ayrı cevap yazdım (mesajınızın sağ alt köşesinde bulunan alıntıyı işaretledim. sizlerin mesajlarınız çıktı. daha sonra sizlerin mesajlarınızın altına ben mesajımı yazdım. cevapla seçeneğine tıkladım. bunu hepiniz için ayrı ayrı yaptım)...2 gün oldu. böyle olmayacak mı arkadaşlar?
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. biraz önce de bir mesaj gönderdim. bakalım gelecek mi? o mesajda neden mesajı göndermediğini sormuştum. o mesajı, sizin mesajlarınızı alıntılayıp hızlı mesajdan göndermiştim. selamlar, saygılar...