Merhaba Ben Bülent ; Ankara da ikamet ediyorum. Web Tasarım ve matbaa işi yapıyorum. Evliyim 1 çocugum var. Balık avına uzun süredir ilgim var ama artık profesyonel olarak ilgilenmek istiyorum. Bu foruma o yüzden kayıt oldum. Herkeze rastgele...
Bulent kardesim, Foruma hos geldiniz. Forumda bulunan tum arkadaslarımız amatordur. Sanırım '' profosyonel Olmadan '' kastınız, cok daha iyi ve kaliteli ekipman ve bilincli avcılık anlamındadır. İyi dileklerimle.
tabi profesyonelden kastım malzeme ve en önemlisi bilinçli avcılık... ilk adım olarakta tek bir olta seti ile her türlü balığı avlakmak yerine balık türlerine göre takım almanın başlangıç olacağını düşündüm. Forumdaki arkadaşların aşağıdaki konuya yorumlarını ve yol göstermelerini bekliyorum önerileriniz üzerine doğru ekipmanla, bilinçli bir avcı olacağıma inanıyorum. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=40873
Merhaba, sevgili hemşerim hoş geldin , malzemeyle ilgili sana naçizane tafsiyem eğer ulaşım zorluğu yaşamazsan dikmendeki oruç avcılığa uğra epey bilgi sahibi olacağından eminim . Saygılarımla.
merhaba, kurtboğazında levrek çok dediler inşallah iyi bir av yaparsın ve bizede güzel bir görsel şölen sunarsın. sana birde tavsiyem de gölbaşı mogan parkı içinden sazanda tutabilirsin. ben geçen hafta ordaydım çok güzel sazanlar tuttum. 12 adet kadar. ama sadece 2 tanesini aldım. gerisini bıraktım ki birdahaki gidişimde balık buluyum diye. sana iyi avlar dilerim. kurtboğazı ile ilgili bilgi verirsen sevinirim.
Merhaba Yok Tevfik bey. zaten forum' un amacı doğru olarak bildiklerimizi paylaşmak değilmi . Saygılarımla
Elbette dediginiz gibi. Oylede olmalı. Sadece takılalım dedik. Ankara - Bursa birbirini sever. Biz burada Ankaragucu deriz, Siz orada Bursa dersiniz.hihi shock shock
Önerin için teşekkür ederim Rıza Abi. Oraya da gidip bakacaktım ama arkadaşlar çok ilgili davrandılar ve güzel indirim yaptıkları için aldım.