Herkese merhabalar Ben Fatih Manisalıyım ama Ankara da okuyorum 8 ay Ankara 4 ay Manisa dayım şu ana kadar 1 defa balık avına gittim o da geçen yaz izmir foça limanında 4 tane ısparoz aldım günün sonunda dedim ben şimdiye kadar neden balığa gitmedim çok hevesliyim 15 nisanda bi arkadaşla turnaya gideceğiz burada inşallah şimdiden heyecanlıyım. forumdaki raporları yorumları devamlı okuyorum çok özeniyorum sizlere. İmkanım oldukça balıkla uğraşmak istiyorum. Avlarınızın daim ve bereketli olmasını diliyorum
Hoşgeldin Fatih. Denize kıyısı olmayan bir yerde balıkçılığa heves etmek zor olsa gerek ama içinde olduktan sonra imkanı yaratırsın sen...
Hoşbulduk Nihat ankara hukuktayım Murat abi yazın İzmire gidiyorum sık sık yarım saat Manisadan zaten
Hoşgeldin Fatıh Hastalığı kapmışsın. Yeni Foça liman girişine 1 km kala, büyük gemilerin demirlediği yerde karadan levrek,temmuz içinde gemi civarlarında 5-6 kulaç derinlikte uskumru tutabilirsin. Yeni ile eski Foça arasındaki küçük koylarda karadan yemli ile balık alınır. Rastgelsin....
Hoşbulduk İbrahim abi valla şuan yazın gelmesini sabırsızlıkla çekiyorum Avlak bilgileri için teşekkürler yazın mutlaka gideceğim. Size de rastgelsin
Fatih kardeşim, aramıza hoşgeldin Kafana takılanların cevabını ilgili bölümlerde bulabilir ve kendini daha hızlı geliştirebilirsin Avların daim ve bereketli olsun