Herkese Merhaba, Forumda ve balıkçılıkta yeniyim. Bu forum ve sizlerin sayesinde balık av teknikleri, av yerleri ve gerçek balıkçılık kuralları hakkında bilgi edinmek ve organizasyonlar sayesinde hem tecrübelenmek hem de yeni dostluklar kurmak istiyorum. Ankara'da yaşıyorum, İnşaat, Emlak ve Enerji sektöründe faaliyet gösteriyorum. Yazları yaklaşık 2 ay kadar Bodrum Gündoğan'dayım; bu zamanlarda sık sık balığa çıkıyorum. Bundan sonra yaz dışındaki zamanlarda da Ankara çevresinde ve diğer illerde de balıkçılıkla ilgilenmeyi planlıyorum. Bundan sonraki süreçte balıkçılıkla ilgili paylaşımlarınız, destekleriniz ve kuracağımız dostluklar için şimdiden teşekkür ederim.
sa hoş geldin kardeşim inşallah aradın sıcaklığı ve bilgiyi bulursun hayırlı paylaşımlar dilerim şimdiden rastgele
Hos geldin abi. Bende Ankaradanim ve burdan tanisdim cok bilgili balikci abilerim var insallah sizlede tanismak kismet olur.
Öncelikle Hoşbulduk, Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim. En yakın zamanda güzel bir organizasyonda tanışmayı çok isterim. Görüşmek dileğiyle,