Herkese merhaba... Ben Mehmet.Ankara-Kızılcahamamlıyım.Ankara merkezde yaşamaktayım.25 yaşımdayım. Elektronik mezunuyum. 3 boyutlu fuar ve kongre standları tasarımları yapmakla meşgulüm. Favorim tuzlu su balıkçılığıdır.Ancak malum Ankara şartları ve hayat koşulları bu zevkimi biraz baltalamakta.son 1 senedir yavaş yavaş tatlı suda avlanmaya başladım.Çamlıdere, Kurtboğazı ve Gerede-Aktaş' ta denemelerim oldu. Ancak halen tatlı su için yeterince amatörüm diyemem Şimdiden nice güzel, faydalı, saygılı paylaşımlara inşaallah.. Saygılar benden...
Hoşbuldum Orhan ve Süleyman abi... Bahsettiğim gibi tatlı suda trofeler biraz gecikebilir. onun dışında 2-3 ayda bir tuzlu su için marmarise kaçabiliyorum. İnş. oralardan bir kaç güzel trofe çekerde paylaşırım.. )
Teşekkürler Ali abi..daha önce birkaç kefal tuttum Aktaş II de. Ancak çok küçüklerdi.(20 cm civarı) Benim Gökova Körfezinde 60cm kefalim vardı çok zor orada yakalamak abi ya yemin kenarından gelin gibi süzülüyolarda sabah saatinde bi dönüp bakmıyo nazlılar Çok teşekkürler Bora Abi.. İnş. beraber keyifli forumlara
Mehmet hoşgeldin paylaşımlarını ve aklına takılan ne varsa bekliyorum elimizden geldiği kadar yardımcı olarım.
Teşekkür ederim Gökhan Abi...Hoşbuldum..Aklıma takılan tek şey her acemi Ankaralı olta meraklısının aklına takılan şeyle aynı..."Nerede ne tutulur" en büyük soru..Tabi birde orada şu balık kalmadı burada bu kalmadı gibi iç burkan söylentilerde var tabi...