Ankarali Arkadaşlar bakabilirmi

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında Lampard tarafından paylaşıldı.

1. Lampard

Lampard

Favori Kamış:
    Olta
    merhabalar sitenize yeni üye oldum bu ara arkadaşlarla uzun bi aradan sonra baliğa gitmeyi düşünüyoruz ama nerede balık var bilmiyoruz ankarali arkadaşlar bi zahmet yardimci olabilirse bu ara nerede güzel balık çıkıyor turna ve sazan avına çıkıcaz.

2. Amateur Hunter

Amateur Hunter

Favori Kamış:
    3-5 tane kamış ve 3-5 tane makina , meps , sahteler , çelik teller vs vs
    En İyi Avı:
    en iyi avım çanıllıda 65 cm uzunlukda turna , YeniFoça 450 gr. Mırmır .
    ali hoşgeldiniz sitemize.
    evet sen simdi sehre yakın mesafedemi balığa gideiblirsin yoksa 100 km uzaklıklara falanda gideiblirmisin eyer uzağa gideirm diyosan karakeçili yani kızılırmakda avlanailbirsin asırı turna çıktığı söyleniyor , bot falan varsa kesik köprüye gideiblirsin ama orda bot kesin olucak yoksa bişi avlayabilecğini sanmıyorum sonra k.hamam yolu üzerinde var bazı noktalar oralarda genelde sazan çıkıyor. Birde yakındakiler var haymana yolu üzerinde dikilitaş var orda bu aralar sazan ve turna çıkıyo turna için meps yada canlı yem kullanabilirsin canlı yeme kesin geliyor sazan için şamandıralı hiç atma ufak gelir dip oltası at ama yakında atma ortalara atmaya çalışcan orda 2-3 iğneli hamur takıcaksın yada yaylı sistem olabilir mısır deneme ise yaramıyo makarna takaiblirsin . Birde yakın olarak ayaş yolu üzerinde çanıllı göleti var sadece turna çıkıyo bide kadife var turnayı setin önünden çıkaraiblrisin ancak ama emin dğeilim hiçde çıkaramayabilirisn orda ne su kaldı nede balık . dediğim gibi ykaın olarka bu ikisini söylebilirim bu ikisi 60-65 km evin yerine göre değişir . ötekiler 100 ile 130 km arası değişiyor .

3. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Ali arkadaşımız kimle muhatab olduğunu bilmek ister sanırım ! İsmini ve doğum yılını imzana yazar mısın arkadaşım..!

4. Lampard

Lampard

Favori Kamış:
    Olta
    yardımlarınız için teşekkürler peki bu karakeçili nasıl gidebiliriz kalecik üzerindenmi birde eğrekkaya da bu ara iyi balık çıktığı söyleniyor.

5. Amateur Hunter

Amateur Hunter

Favori Kamış:
    3-5 tane kamış ve 3-5 tane makina , meps , sahteler , çelik teller vs vs
    En İyi Avı:
    en iyi avım çanıllıda 65 cm uzunlukda turna , YeniFoça 450 gr. Mırmır .
    evet eğrekkayadanda güzel balık çıkıyo diye duydum karakeçiliye bala yolu üzerinden gideceksin .

6. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    ..........

7. Lampard

Lampard

Favori Kamış:
    Olta
    dün ve bugün eğrekkayada idik balık namına bişi yoktu maalesef 5 tane levrek çektik hepside ufaktı attık geri suya güvenlikçi geldi daha sonra baya bi muhabbet ettik adam burda artık balık kalmadı diyor balık tutacaksanizda barajin yukarısında güvem tarafında kalan kısımda kaynak var gidenler görmüştür orada tek tük çikiyormuş 2 gün önce çırpma ile 10 kiloluk sazan çıkartmişlar ama biz geceledik o kadar at çeke 2 tane levrek geldi diğerlerinide solucanla aldik kısacası pek balık yok eğrekkayada da güvenlikçinin dediğine göre akyar da bu ara çok iyi balık çikiyormuş

8. ozan

ozan Ozan

foçada mırmırı çeken adam :) malum değilmi :D :D