Sevğili dostlar bu yıl turna,levrek avına çok önemli mazeretlerimden ötürü gidemedim,belkide bu sezon gidemiyeceğim. Ancak Ankara cıvarı Barajlar , göl ve göletlerde ve de Kızılırmak avlaklarından ses seda çıt yok ,,! Nerede bizim Ankaralı avcılar ? Niçin Rapor yok,,! Özledik ,zengin av raporlarını bekliyoruz.
Belki gidilmiştir, tutulmuştur hatta yayınlanmıştır belki de ama avlak açıklanmıyordur. Bu yüzden olabilir.
17.05.2009'da Kapulukaya'daydım. Biz ekip olarak kıyıdan sasi, kaşık kullandık ama bir tane bile turna çekemedik. Sadece biz değil botlular bile çekemedi 1-2 si hariç.
valla geçen yıl güzel turnalar yakaladım kırıkkalede hatta rekor balığımı bile geçen yıl çektim ama bu sene gidemiyorum izmire taşındım
Arkadaşlar, Ben geçen pazar Çeşnigir Köprüsündeydim. Kıyıdan at çek yaptım. Hiçbişey alamadım alanada rastlamadım (canlı yemciler dahil).
çanıllı 10 mayısta çanıllıda idik 2 arkadaş beyaz saşi ve kaşıkla at çrk yaptık 3 tane turna aldık 40 cm civarinda 5 tane kaçırdık hepsi beyaz şasi ye geldi gümüş ile avlanan avcılarda vardı biz gümüş yakalayamadık baya yorucu oldu ,ama arkadaşlar çanıllının haziranda daha iyi av vereceğini söylediler.çanıllı çok sarp ve ağaçsız b.r bölge fiderseniz en geç sabah 5 te orada olun saat9 işi bitirip eve dönün güneş fena yakıyor yanınızda mutlaka uzun kollu gömlek olsun
arkadaşlar çanıllıya ben 2 senedir gitmiyorum baya azalmıştı balık 2002 2007 arası çok güzel turnalar çektik genelde beyaz sasi kullanıyoruz orda yarım saatte 15 balık çektigimiz bile olmuştur orda ama balıkcıya kiraladılar ve ondan sonra balık bitti resmen enson gittigimde 2 seneden fazla olmuştur balıkcı bile agdan 1 tane balık çekememişti bir gün dürmüş hemde ag buna şahit olunca gitmedim ama gene çogalmış galiba bu sene fırsat bulamadım daha bu haftalarda kaçıcam ama tavsiye etceginiz yerler olursa memnun olurum bu sezon gittiginiz ve turnanın çıktıgı yerler şimdiden teşekkürler