Slm.Ankaralı balıkçı arkadaşların dikkatine ben derimki bir organizasyon düzenlemek istiyorum tanışmak amacıyla 10/12/2008 tarihinde yıba çarşısı önünde saat 11 _ 12 saatleri arasında buluşmayı öneriyorum uygun olanlar gelirse seviniriz ...??? NOT olta takımlarınızla gelirseniz duruma göre yakın biryerlere balığa gideriz,arabası olan arabayla gelirse daha iyi olur.)RASTGELE Sitedeki ve siteyi kuran bütün arkadaşların bayramlarını canı yürekten kutlarım. Teşekkür ederim.
Unutma: Slm: Unuttugunuz birşey var sanırım bütün denizler küçük akarsuların akmasıyla meydana gelir.Yani senin anlayacağın bizden kaçan balıkları sizler tutuyorsunuz.Tatlı suda balık yakalayan balıkçı denizde gözü kapalı yakalar. RASTGELE.Herkese İyi bayramlar dilerim.
merhabalar, öncelikle iyi bayramlar, madem organizasyondan bahsediliyor bunun için önce organize olmak lazım, benim nacizane tavsiyem şu :ankarada merkezi bir yerde cafe tarzı biryer belirleyelim ve ankaradaki balıkçılar boş vakitlerinde orada buluşsunlar, eğer bir organizasyon yapılacasa da karar bu sohbet sırasında verilsin derim..
Slmünkü buluşmaya gelenlere teşekkürler, gelemeyenlere birdahaki buluşmaya bekleriz.Amatör.Ruhu,Büyüdükce,Anlam,Kazanır...???
Ankara da denizmi var yoksa çubuk barajın damı balık tutulur.bunlar ayıp şeyler,çubuk barajınnı bilmiyorsun,alaymı ediyorsun ?Balık da sağdece denizde olmaz,bu iş kültür meselesidir.