Merhaba internette dolaşırken rastladığım anlam yüklü birkaç resmi sizlerle paylaşmak istedim buyurun yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkürler Ertan, çok güzeller. İlk fotoyu da bana yeğenim göndermişti bir ara, "bak aynı sen" diye.
Ertan ağabey, değil mi? Ben nedense hep benimle yaşıtmış gibi görüyorum ve sürekli "Ertan" diyorum. Ayıp ediyormuşum, farkında değilim. Kusura bakma Ertan ağabey, inan hiç dikkat etmemişim.
Evvelki avatarından olsa gerek, insanda bir önyargı oluşturuyor. Bana da gençler genelde kardeşim diyor. (yaşıma dikkat etmeyenler) Ertan bey, ben 2. karikatürü beğendim. Kimbilir, günün birinde evrimini tamamlamış balıklar da bize tuzak kuracak. Onun için şimdiden köklerini kazımaya çalışıyoruzdur belki...
Sennur hanım ağızınızı nasıl alıştırdıysanız öyle gidin ilk hitap şekliniz daha iyi gibi ehehe yaşlandık gittik bu forumda idk hooked banghead
Çizenin elinden çok aklına sağlık hakikat düşündürücü hayatımızda karşılaştığımız yaşadığımız bir çok değişik şeyle aslında çizilenler aynı dili konuşuyor sanki
İnsanı düşündüren, düşündürürken gülümseten, mizansen içerikli paylaşımın için teşekkürler Ertan kardeşim.:thumb: :thumb: Bende cetvele baktım ve hesap yaptım bir şekilde. 0 rakamına bayağı yaklaşmışız abe ya.
Tevfik abim bırak cetveli hesabı bizim için cetvel olsa olsa balık ölçmek için lazım olur boyu uygunmu bırakalımmı alıkoyalımmı diye her bitiş yeni bir başlangıçtır abi o cetvel yalnış mrsparkle selamlar
Tevfik abiim az daha güldüreyim seni:Var var ama ahım şahım yaş farkı kim ne o kadarda yok aramızda,bak askerliği aradan çıkaralı çok oldu ama hala hazıroldayız anladın değmi sen ''onu'' ısrarla boşver cetveli diyorum yalnış tabii,,, mrsparkle