http://www.youtube.com/watch?v=_D0owcEw0qs&feature=related youtube da gezerken gördüm paylaşmak istedim belki daha öncede görmüş olabilirsiniz hayret ettim sanırım çarpma ile tutuyorlar agrıda biyer selamlar bende bundan sonra taktik degiştiriyorum
Ne o yeni bi işkence türü gibi geldi bana... İyi tarafından bakim bari... Salıyorlar en azından... gerçi biri az daha kurşuna dizecekti...
Tarkan kardeşim iyi akşamlar en sondaki silahlı arkadaş oyuncak silahlı bir çocuk neyseki bende senin gibi düşünmüştüm ama zaten çarpma türü avcılık etik olmadığı için sitede paylaşmıyoruz bu konuyu biraz sonra sileceğim. Bilginize.
aşkın siz bilirsiniz ama benim kanatim insanlar yanlışları görsünkü doğrulara ve doğru avlanmaya daha fazla sahip çıkarlar yinede karar sizin
Fikrin için teşekkür ederim Mustafa abi yarın yönetime sunacağım açık kalsın bakalım karar verilesiye kadar.Hemde konunun gidişatını görürüz
arkadaşlar konuya gösterilen ilgi ve duyarlılık süper kögün adındanda anlaşıldıgı üzere bu avcılık vahşice yapılıyor ve bunlar büyük balıkların peşindeler araştırdım bu çekimin yapıldıgı yerde bu tür avlanma teknikleri sıklıkla kullanılıyormuş konuyu buraya açmamdaki sebep insanların cahilliğini göz önüne sunmaktı yoksa yeni av teknikleri göstermek degil umarım yanlış anlaşılmaz tepkiler olumlu ve yerinde yücel dediğin gibi sular çekilmiş ama göl veya baraj herneyse baya büyük ve çekilmeden olumsuz etkilenmemiş izlediğim kadarıyla balıklar sürüler halinde kıyıya yakın geziyor havyar zamanı olabilir
Resmen iğrendim izlerken. Adam balığı neredeyse işkenceyle sudan çekip, tekmeleyerek suya iade etti. Avlanma yöntemi ise ayrı bir konu zaten. Bu nasıl bir saygısızlık, bu nasıl bir bencilliktir. Bu adamların önce kendilerine saygısı yok zaten. Bence o balık istedikleri balık olsaydı geri salmayacaklardı diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim. İçimden bir sürü şey geçiyor ama bu adamlara ne desem az. Dilerim böyleleri benim karşıma çıkmaz.
havyarda kıyıya yumurta dökmeye gelen balıkları çarpmayla yakalıyorlar. teknikse tekniktir ama benim işim olmaz böylesi teknikle
arkadaşlar silah konusuna açıklık getirmek lazım bu bir oyuncak tüfek boncuk atıyor kullanan ise bir çocuk ama şiddete meyilli oldugu kesin
bu adamlar bencede büyük balığın peşindeler.ama benim anlayamadığım bu sazan nasıl olurda bu adamdan ürkmeden kıyıda duruyor hala.çünkü adam sanki balığa kement atar gibi sallıyo oltayı,hemde bir kaç kez,valla orda sular çok çekilmiş ve balıklar bir yerde sıkışmış olabilirler.
abi günahtır valla yav. balığın karnını görmediniz mi?hayvancık yumurta dökeyim diye kıyıya gelmiş, bunlarda çırpmayla alıyorlar balığı. allahtan saldılar balığı da içim rahat etti, bu balıkçılık değildir bence, resmen katliam yapılır bu yolla... sonra, balıklarımız neden bitti, böyle yaparsan biter tabi....