*** arkadaşlar forum yöneticileri ant kumlucada yaşamaktayım. yaş 29 eskiden cocuklumguzda biraz balık hevesimiz var ama her gidişimzde boş döndükten sonra bıraktık. Şimdiler bi arkadaşım sayesinde tekrar balık sevadı debreşti arkadşım 3 defa 2 kisi gece olmak üzere tekne ile av götürdü. kayda deger güzel avlar oldu o saaten sonra aşk büyüdü gittim olta makina kamış takım taklavak aldım. yem hazırlam şekillerini ögrendim biraz bazı ( tavuk gögsü ,karides,sülünez gibi) ama tabee hep tekne ile gittigmizden olsa gerek balık tutyorduk şimdiler kıyıdan boş kaldıgım vakitler hep kıyıdan gidiyorum biraz acemelik diyelim biraz heves diyelim tutmaa calışyıroum faka t yaaa hiç tutamuyorum yada küçük yavrulaı tutyorum onlarıda geri bırakıyorum. Biliyorum bu iş bir hastalık ve cok geniş bi dal eger sizlerde yardımcı olursanız bu balık işin ögrencem... forumda nereler bakmam gerek nasıl bir yol izlemem gerek nelre dikkat etmem gerek kıyıdan av için hangi malzemelr kullanmaz gerek misina kanca kamış vb gibi 3 adet kamışım var bir tekne içn almıtım kısa digerleri uzun kamış en azında söyle elden büyük balık nasıl tutabilirim birde burlada derin olan yerler kayalık nasıl takım hazırlamalım yazım biraz uzun ama okuyup yardımcı olursanız sevinirimmm şimdiden teşekkür ediyorummm ......
Hoşgeldin Süleyman kardeşim.Kıyıdan balık avcılığı bölümüne girersen,hedef balığına göre yapacağın olta takımına kadar bir çok konuda bilgilere ulaşabilirsin.Rastgelsin..
Aramıza hoş geldin, kıyıdan balık avları ile uğraşan çok tecrübeli ustalar arasına geldin, merak etme sana her kıyı avı ile ilgili bilgilerle yardımcı olacaklardır, sana güzel paylaşımlar dilerim, sevgiler.