Arkadaşlar kısmetse yarın Antalya ya geleceğim.Cumartesi sabahta kendi bot ve motorum la adrasan da suya açılmayı planlıyorum.Avlak bilgisi verebilecek,bölge tecrübesi olan arkadaşlar,bilgi verirse sevinirim. Rastgele...
abi yok öyle tek başına kuzu avı biz burda çalışalım sen git oralarda kuzu kovala kimse gitmiyor abicim adrasan a avlananda yok hatta orda balık da çıkmıyor akşam saati iş stresi gelsede şu yıllık izin bizde rahatlasak şaka bir yanada inşaallah trofe balıklar alırsında raporlarını keyifle okuruz
Atilla iyi dileklerin için teşekkür ederim. Bende zaten 2 saat sürecek bir iş görüşmesi için gidiyorum.Bari boş gitmeyeyim dedim pazar a kadar ordayım,inşallah bu siteye yazacağım ilk rapor trofeli olur.
güzel 3 tane sırtı takımın varsa vede taze sübye bulabilirsen kuzuya 50 kez çıkarsan 1 tane tutarsın yoksa git mercana mercan-izmarit vs ışıldanlarda takıl
Bölge tecrübem yok ama sulu ada civarından trofe balık alındığını biliyorum. Rastgele raporları bekliyoruz.
Büyük av diyorsan Adrasan Fatihi Sayın Prof.Doç.Dr. N@mık beyden detaylı bilgileri alabilirsiniz Kendisi Adrasan ve bölgesi İmar ve krokicilerindendir