Bayram tatilinde Antalya Adrasan beldesine gitmeyi düşünüyoruz Orada av yapacağımız kıyıdan ve tekneyle nereler var tavsiyeleriniz neler hangi tür balıklar çıkıyor hangi takımları kullanmalıyız bilgi verirseniz çok seviniriz Şimdiden çok teşekkür ederim bilgilerinizi bekliyorum
kıyıdan küçük balıkları saymassak lvrek kefal çıkar sabah erken ve gece tekneyle bilumum sahteler özellikle silikon beyaz ve kırmızılar iş yapar dip takımıda bol misinalı makara al yedekleri antalyadan alırsın kurşun 150-200 gr unutma en fazla derinlik 120 metre akıntıyla 200 de belki tekneyle bende giderim oralarda olursam yardım ederim
Bayramda bende Adrasan'a gidiyorum. Daha önce hiç gitmedim açıkçası bende merak ediyorum. Ramazan bey (Denizci07) sağolsun bilgi verdi Adrasan hakkında bende gitmeye karar verdim. Allah'ın izni ile Cumartesi oradayım.
iyi işte beraber tekne kiralarsınız hafta içi 150 iyidir antalyada bana uğrarsanız takım ve yem konusunda yardım ederim dediğim gibi bayramdan sonraki gün oralarda olma iht yüksek
abicim resimlere bakıp aldandım koyun bi ucundan bi ucuna daldım kıyıdan insan bitane balık görmezmi yaw yok vallahi de billahide yok balık tutacam hayali ile gidiyosan malesef o resimler insanları çekmek için ama tekne ile adalara falan gidersen o başka olabilir sazak koyuna gittim resmen araba ile off-road yaptım birtane bile balık görmedim sadece 100 ilo civarında bir deniz kaplumbası gördüm muaazzam bi görüntüydü seyrine doyum olmadı başka bişi yok ama bilemem bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı kovalarmış kalacaksanda kaptan pansiyon oteli tavsiye ederim sahibi çok iyi ve güzel bi insan ve akşam yemekleri istanbul sarıyerdeki lüks bi restorant yemekleri ile eş değer günün neşe ile zıpkının balıkla dolsun neşe ile kal...... saygılar
arkadaslar bence kendi imkanlarınızla gidin oraya av turları para tuzağından baska bişey değil tabi balık warsa
sadece adrasan için değil bir yere ilk defa gidiyorsanız önce bir yere yerleşin pansiyoncudan başlayarak bilgi alın en son sahile inip sizi balığa götürecek insanlarla konuşun pazarlık yapın tam olarak ne istediğinizi belirtin sahtemi yoksa sırtımı çekeceksiniz yemli dipmi çalışacaksınız öğlen yemeği nasıl olacak zaten 1 hafta kalacaksanız ve memnun olduğunuz zaman aynı tekneyle balığa çıkarsınızki buda tekne sahibinin işine gelir tuttuğunuz balıkları rapor edeceğinizide belirtirsiniz böylece kaptan sizin için elinden geleni yapar sonuçta 3-4 kişi para verip tekneyi satın almıyorsunuz orada bu işi yapan bir sürü insan var son olarakta bol miktarda 8-9 çapraz 4 lü ve 5 li yedek bulundurun en az 10 kurşun 150 ve 200 gr olsun makinanızdaki misina 150 metreden az olmasın en iyi yem bence 1 kg alacağınız temizlenmiş karidestir tuzlayıp kullanırsınız namığın dediği engin ve ramazan en çok tutulan kaptanlar ramazanın pansiyonuda var belediye iskelesinin oradan başka larınıda bulursunuz sırtı için palamut yakalamamanız imkansız en bol çıkan balık palamut şimdiden rasgele
birincisi,bunu ilk defa veriyorum ikincisi, arkadaş yardım istemiş elime geçen bu siteyi verdim üçüncüsü, ben kendim hiç gitmedim dördüncüsü, ister gider ister gitmez.sen neden tepki gösterdin anlamadım
Adrasan'da Lykia Edrassa'ya gidiyorum. Yerimi 20 gün kadar önce ayırttım. Mekan sahibi müsait olunca beraber çıkabileceğimizi söyledi ama net bir şeyde yok tabii ki. Ailemle gidiyorum onun için sürekli balık avında bulunabilecek vaktim olacağını sanmıyorum. Gün boyu tekne ile balığa çıkamayacağım yani. Namık abi sen Finike'liydin değil mi? Finike'de çok kaldım. Toplam 3 ay kalmışımdır Finike'de. Rahmetli Nevzat amca vardı av dükkanı vardı. Onun yeğeni Hakan abi vardı. Aynı zamanlarda Mercedes kamyonları vardı. Tanıyorsundur kesin.
Bayram öncesi cumartesi günü Adrasan'daydım. İstanbul'dan sabah 7 gibi yola çıktım. Amacım bir depo benzinle Adrasan'a ulaşmaktı. Öyle ki 100km/hız çizgisini hiç geçmedim. Adrasan'a vardığımda km 900'ü (Adrasan dağ yollarında kaybolduğumuz için km arttı.) benzin ibresi ise çeyrek depoyu gösteriyordu. Benim için oldukça sevindiriciydi çünkü benzinli bir araçla bir depo ile 1200 km yapmak oldukça iyi bir rakam. Bütün bunların ötesinde benim bütün şevkimi kıran olay oltaları ve takım çantasını unutmam olmuştu. Akşam saat 10 gibi Adrasan'a vardık ve kalacağımız yere yerleştik. Sabah kalktığımızda kahvaltımızı yaptık ve ilk işimiz denize girmekti. Denizi, doğası mükemmel bir yer. Yolu biraz ağır ama buna fazlasıyla değer. Balık cenneti deniliyor ama çocukları bırakıp tekne ile çıkamadığım için balık da göremedim. Sadece Adrasan otel tarafında kıbrıs ile kefal avlamaya çalışan bir kaç kişiyi gördüm. Onlar da balık olmadığını söylüyorlardı. Sonuçta iş stresini bir hafta da olsa unuttuk. Hayatta herşeyin iş olmadığını tekrar hatırladık. Hatırladığımız bir şey de tekrar gelmek için tekrar çalışmamız gerektiğiydi. Onun için tekrar işe döndük ve bir sonraki seneyi beklemeye başladık.