Merhaba balık dostları, Bu güne kadar hep Tatlısu da avlandım.. Dolayısıyla tecrübelerim de bu konuda...Şubat ayında Antalya Aksuda bulunan ATGV otele 5 günlük eğitim amaçlı gelmeyi planlıyorum.. sanırım iskelesi de var 25-30 metre.. Buradan balık çıkar mı? çıkarsa ne çıkar? yem olarak ne götürmeli ya da kullanmalıyım? Birde kullanacağım olta düzeneği nasıl olmalı bu konularda bilgisi olan arkadaşların ve buraları bilen balık dostlarının tecrübelerine ihtiyacım var...Teşekkürler...hooked
Selem üstadım bu ATGV dediğin otel neredeymiş bilemedim?ama otelin iskelesinde şansını deneye bilirsin.kıyılar şu aralar çok vasat.belki bişeyler çıkma ihtimali ola bilir.yemli mi atçek mi yapacaksın bi yazı ver belki daha detaylı bilgi vere biliriz.
Kundu bölgesindeymiş otel adalet bakanlığının sosyal tesisleri sanırım...valla bilmiyom ki buyuk ıhtımal yemli şamandıralı olur..ama yem ne takılır, hadef balık nedir hiçbir tecrübem yok...
Öncelikle şimdiden hoşgeldiniz demek isterim ve konuyla ilgili yüzeysel de olsa aradığınız cevapların çoğunluğunu belki bölgeler kısmındaki ALANYA ANTALYA KEMER başlığı altında bulabilirsiniz..