Antalya Çamyuva'da kıyıdaki avlaklar ve avlanabilecek balıklar 'YARDIM' Merhabalar, Aranıza yeni katılanlardanım. Ve kendime soruyorum neden bu müthiş bilgi dolu daha önce farketmemişim diye. Yaklaşık bir haftadır forumları okuyorum ve artık soru yazabilecek kadar bilgiliyim. Ekim sonunda Antalya çamyuvada bir haftalık bir tatil planlıyorum . sorularım şunlar. 1-çamyuva'da yem alabileceğim yerler var mıdır? 2-o çevrede bildiğiniz avlak var mı? 3-Ekim sonunda çıkabilecek balıklar neler olabilir? Forumda okuduğum kadarıyla Çipura için iyi bir zaman. ama kullanabileceğin yemler konusunda kafam karıştı biraz. anladığım kadarıyla yengeç iyi gidermiş. Sardalya ve mamun da öneriliyor. 4-Her halde 3lü dip oltası deneyecegim. Ama burada kafamın karıştığı yer de hangi yeme hangi kanca gider. Mustad 496 nın en elverişli olduğunu ogrendim ama 2/0 dan 6 ya kadar oneriler de var. Bu konudaki filirleriniz nelerdir? 5-Sonunda son sorum: Yaşadığım yerde Mustad bulamaya bilirim. İnternet üzerinden satan yerler var mıdır? veya mustad'ın alternatifi ne olabilir? Şimdiden çok teşekkürler ve Ramazan Bayramınız Mübarek olsun... Ozan
Merhaba bu yaz tatilimi kemer/çamyuva da geçirdim.. Kemer merkez de balık tutanlar gördüm.. Folforik park kayalıklardan balık tutanlar vardı. Liman tarafında zıpkınla av yapan birisi vardı. Abimiz balığın cinsini bilmediği için geri denize iade etti.. ispari yakalayanlar.. Zıpkınla vurulanlar..
Cem çok tesekkurler. Söylediğin yerlerden deneyeceğim. Her halde oraya gittiğimde avlaklari kendim de keşfedeceğim.phaselis tarafında denemeyi düşünüyorum .Belki issiz bir koy falan bulurum. Sonra burada paylasirim. Saygılar ozan