takım: 3lü hırsızlı dip yem: sülünez pazardan kalan yemleri değerlendirmek için güneş battıktan sonra kıyıdaki yerimi aldım. 2-3 saatlik deneme sonucu resimdeki güzeller geldi. En küçüğü 27cm, en büyüğü 29cm
benim 3ü bulduğum yerde sen limit doldurursun be üstad akşama sülünez bulursam aliim seni gidelim istersen ıssız tenha sahillere
merayı söylemiştim sana daha önce... ıssız koylarda sırtı davetini yanıtlayamadım bari seni misafir edeyim üstad
Çipuralar çok güzelmiş,tebrikler. Birde anlamadığım bişey var..Biz İskenderun'da çocukluğumuzda çokça tutardık çipurayı..İskenderunda olan bu balık neden Antalyada bulunmaz ? veya çok az bulunur ? Oysa her ikiside Akdeniz sahili.
olurmu hiç karadan ulaşımı olmayan öyle sahiller varkiii hemde burnumuzun dibinde ama oralar balık tutmak için değil balık tutturmak için kullanılıyor
ilginç walla ilginç bi muhabbet öyle gizli tutuyosunuz ki meraktan çatladım antalyada nerde tuttugunuzu balık yemekse iş saolsun tekneci hayri baba döküyor 1000 metre ağ, sabaha kadar muhabbet , sabahta topluyoruz ağları , akşama balık keyfi... amaç yeni arkadaşlarla tanışıp, sohbet muhabbet balık çıkarsada nasip diyip evin yolunu tutmak. bence paylaştığınız yazının net açıklamasını yazın yada karşılıklı PM mesajlarla verin av raporlarınızı... Sevgi Ve Saygılarlarla, Güzel av olmuş Yanlışım varsa düzeltin...!!! Memiş AYATA
tebrık ederım cok guzel balıklar.. bende antalyada yasayan birisi olarak sizden ricam,bu aralar kıyadan mırmır tutmaya gıdecegızde nerelerde vardır bu balık yardımcı olursanız sevınırım
Yani ortadakide 28 Tebrikler.Bu yolda ilerlersen tam bir çipuracı olacaksın.Ama çakma kuzen üzerindeki kötü emellerini unut
bizim mendik tarlasına hayri baba ağ sererse ne olacak halimiz tekneci tanıdığı olanlara tarlayı söylemeyiz