Degerli dostlar antalya kemer de ilk kez kıyıdan olta atacam bu mevsimde ne tür balık ala bilirim ve avlak yeri ile ilgili bilgi veriseniz sevinirim. (özelede mesaj ata bilirsiniz)
kemerde En güzel YEr Ay Işıgı Sahili Bana göre Gece Turna ve Levrek yada Kemer bogazı Derenin aktıgı yer Spınciler için güzel avlak
Mehmet bu mevsimde levrek ve ıskarmoz çıkar ancak nasıl bir avlanma yöntemin var bilmek isterim.Avlak bölge hakkında kemere biraz yabancıyım.
direkt kadir abiye danış ''kadir levrek peşinde'' dir nicki o sana kesin çok iyi bilgiler verir şimdiden bol şanslar rastgele..
kemerde gece iskelelerden yanıç ile avlanıcaksın, gün batımı ve sabahları likgoz denilen bir balık vardır yada atherina veya sardalya bir beden misina samandra takıp atip bekliyeceksin sahte ile alınabilecek olan balıklar ise barracuda turna levrek orkinos. denk gelirse çok nadir çatal kuyruk akya canlı balık ile alabilecegin balıklar yüzey genelde çok nadir varsa zargana orkinos vurur grida orfoz lagoz sinavrit müren ahtapot bunlarda dip mazemene gelir. mekan değişse bile av tekniği değişmez antalyada. ben kemerdede avlandım eskiden iyi balık vardı oralarda şimdi nasıl bilmiyorum. rastgele
dün pm den sordu cevapladım ,kemeri bilmiyorumidk yemli ve kefal takımı tarifi yaptım,atçek için belek tarafını işaret ettim,bildiğim bu kadar