Yer : Antalya Konyaaltı Boğaçayı Tarih : 09-03-2008 Saat: 17:00-19:00 Yöntem : Kıyıdan sahte balıkla at-çek yöntemi Kullanılan sahteler : Pelican 115mm. 19gr. Redhead , Strike pro jl-115f renk kodu:10 11cm. 17 gr. Yakalanan Balık : 56cm. 580gr. Baracuda Mehmet Ali arkadaşla konyaaltına saat 17:00 de vardık. Bu sefer av yerinin görüntüleri için hemen fotoğrafları çekmeye başladık arkasından at-çek yapmaya başladık Fotoğraf çekme faslından 10 dk. sonra Mehmet Ali nin yakaladığı baracudayı çekerken çekilmiş resmi ama malesef bu balık kaçtı Saat 18:30 civarı bana gelen baracuda kendini karada buldu Ve mutlu son
elinize sağlık bu güne kadar hiç yakalamadığım hatta görmediğim bir balık çok merak ediorum pişirip yeme imkanınız olduysa eti hangi balığa benziyor
Kıyıdan bu balığı yakalamanız çok güzel gerçekten,tebrikler.Mevsim sona ermeden devamını bekliyoruz,rastgele!
armağan abi almışınız balığı gene geçen senle atarken üşüttüm haftasonunu salya sümük geçirdim ya sorma hala biraz hastayım ama iyileşeyim gelip seninle atcam bi ara bol şans...
Tebrikler Armağan abi ellerine sağlık. Gelecek aydan itibaren büyük olasılıkla bende Antalya'lı olucam inşallah banada nasip olur bu avlardanda
Serkan bey balık tatlarıyla aram iyi değil unlayıp yağda kızartıyorum bana tadı güzel geliyor. Yalnız öğrendiğim kadarıyla predatör bir balık olduğu için canlı yem yiyiyor fosfor bakımından çok zengin bir balık.
Geçmiş olsun Bilalcim beraber avlandığımız gün bir bot geziniyordu hatırlıyorsan İlkerabiymiş o gün 2kg. baracuda tutmuş.
Yakında küresel ısınmadan dolayı marmarayada giriş yaparlar umarım ama onun yanında balon balığı denilen başbelasıda gelebilir.
Tebrikler Armağan abi.Yine güzel bir av yapmışsınız.. afiyet olsun. Turnalar kaçııınnn Armağan abi peşinizde
Tebrikler Armağan abi güzel av olmuş .... Ne demişler ne varsa Hemşerinde vardır yanlız bir sorun var kim demiş onu daha öğrenemedim