Antalya da sportif tatli su avlak yerleri

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında vexi tarafından paylaşıldı.

1. vexi

vexi Abdullah

Merhaba arkadaslar.. Yaklasik 1 yildir zodiac botum ve 5 bg lik motorumla Antalya kiyilarinda avlaniyoruz.. Havalarin bu siralar kotu gitmesinden dolayi rotamizi bolgemizdeki tatli sulara cevirecegiz. Tatli su baligini yemeyi sevmedigimiz icin, tuttugumuz balik ne olursa geri salacagiz ( israil bile olsa :)) ).. Maksat icimizdeki balikciligi yaza kadar diri tutmak... Forumda Karacaoren, Ekşili gollarinden bahsedilmiş, bunlarin disinda Antalya içi ve yakinlarinda onerebileceginiz dere ve golet gibi yerler var mi?
    Biz genelde 2 arkadas cikiyoruz baliga, haftasonlari katilmak isteyenleri de yanimiza alabiliriz , yada başka av gruplarina katilabiliriz.. Maksat sporun yaninda keyifli muhabbet, yeni arkadaşliklar olsun.. Saygilar

2. beko07

beko07 BERK

Selam..havanın bozmasıyla tatlı suya yönelmen hiç fena fikir değilmiş. :)
    Romörk var sanırım..Tatlı su olarak Serik tarafını önerebilirim..Ama botla bana kalırsa dubaya bağlayabileceğin kıyılar olursa bazı havalarda denizde kalabilirsin.

3. vexi

vexi Abdullah

Selam arkadaşlar bu hafta hava biraz güzel gidince , keşif yapmak için gezintiye çıktık .. Güzel yerler keşfettik, güneşli havanın tadını çıkardık ve ileride av yapmak için güzel avlaklar bulduk .. Havalar soğuk gittiği sürece Antalya ve çevresinde başka avlaklar bakmaya devam edeceğiz ..

4. caglarcan

caglarcan caglar can

Favori Kamış:
    puma 60
    Favori Makine:
    puma 60
    En İyi Avı:
    7 kg pullu sazan
    Merhaba abdullah kardesim. Ben manavgatta yasiyorum. burada irmakta alablaik ve kefal avliyoruz bu mevsimde.
    ama daha verimli bir avlagin varsa bende sizlere eslik etmek isterim.
    saygilarimla

5. blubber

blubber

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast Kamış 4.20 / Remixon Magnum 6000 Surf Makine
    En İyi Avı:
    27Kg Yayın
    Merhabalar,
    yeni konu açmak istemedim, Antalya'da tatlı su avcılığı yapabileceğim avlak yeri arayışım devam ediyor. Bu haftasonu ve geçen hafta sonu sırasıyla, Doyran Göleti ve Ekşili Göletine gittim.

Doyran Göleti:
    Gölette yavru balık sürüleri gördüm ancak balık tutan yoktu. 3 iğneli dip oltası ile 1 saat bekledim. Acaba bu gölette sazan ya da herhangibir balık türü var mıdır? Doyran Göleti hakkında güncel bilgisi olan var mı?

Ekşili Göleti:
    Ekşili Göleti çok sakin, sessiz ve eşsiz doğal güzelliğiyle kendisine hayran bırakıyor. Yine sadece keşif amaçlı bir gezi yaptığım için çok fazla kalamadım. Sazan yavrusu sürülerini burada da gördüm. Ayrıca sazandan başka bir tür daha var sanırım. Bilgisi olan arkadaşlar var mı?

omerkesim bunu beğendi.
  6. yardimci79

yardimci79 caneryardımcı

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX Spinning 270 cm ML (7-21 gr) Spin Olta Kamışı
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFC 4+1 BB
    En İyi Avı:
    daha avlayamadı.
    Elmalı Gömbe civarında Avlan gölü vardı.Bir zamanlar güzel sazan çıkıyordu.Ama şimdi nasıldır bilmiyorum...