Sabah 05:00 gibi Selim ve İsmail arakadaşımla beraber bolca yanıç alıp Göynük'ün yolunu tuttuk. Saat 06:00 gibi tekneyi indirdik ve açıldık. İzmarit mevsiminde olduğumuz için çok fazla yer değiştirmemize gerek kalmadan, izmarit ve istavritler vurmaya başladı. Saat 11:00 gibi limitimiz doldu Geçen haftaki gibi bolca izmarit ve istavrit avladık.
slm o gün yani pazar 1. tünelin açığındaki herkes kovayı doldurmuştu bu arkadaşlar göynük-kemer arası takılmışlar zaten resimdede kalın burun gözüküyor neyse çok bizde boş döndük arkadaşlar balığı almış kutlarız çok alsalar ne olacak sanki sadece komşulara dağıtacaklar bende genelde izmariti sayıyla tutarım 20-25 oldumu bırakırım avlamam
1. tünelin açığını hiç denemedik. Ama 2. tünelin açığını yani beldibini çok denedim sadece mercan zamanı güzel av oluyor diğer zamanlar çok boş döndüm. 1. tünelden çıkmak için tekneyi nerden indirmek lazım bilmiyorum. Fotoğraf çekilen yer göynük-kemer arası çallı dağı hizası. Ramazan bey de söylemiş zaten
tebrikler afiyet olsun yanliz baliklar sicagin etkisi ile birazcik pismisler gibi görunuyor yaz aylarinda teknede bir strafor kutu icinde buz bulundurma imkaniniz olursa yapyiginiz avlari icinde muhafaza eder ve avin telef olmasini önlersiniz diye dusunuyorum...akvaryumcu ve bazi sebze hallerinde bu kapakli strafor kutulardan temin etmeniz mumkun ve bir ucret taleb etceklerinide sanmam sizin acinizdan cok faydali olur hem icinde iceceklerinizide muhafaza edebilirsiniz... saygilarimla