Merhabalar; Antalya da kıyıdan at-çek avı yapıyorum ve levrek,baraküda veya zargana arıyorum fakat bulamadım.Sadece 2 3 kez ispendek yakaladım onlarda el kadar oldugu için geri suya bıraktım.Saatlerce at-çek yapıyorum bazen vuruş dahi alamıyorum.Bu konuda Antalyadaki hobidaşlarıma birkaç sorum olacak.malumunuz sahtelerin fiyatları oldukça pahalı onun için bana kullandığınız çalışan sahte tavsiye edebilir misiniz?Birde Konyaaltını deniyorum ama sonuç iç açıcı değil.Balık tutamasam bile vuruş alabileceğim meraları benimle paylaşabilir misiniz?Ayrıca benim gibi yalnız ava çıkan ve sıkılan birileri olursa beraber zaman geçirmek isterim.Herkese teşekkürler.
sa kardeşim antalyada kıyıdan işin zor ama pes etme balık bu ne yapacağı belli olmaz. o bölgede bildiğim 1 mera var orayı bir dene aşağıdaki resimde gösterdiğim yerler iş yapar sahte olarakta o bölgelerde çantanda olması gereken sahteler aşağıdaki gibi rast gelsin mera rover 98 G15R kodlu olan yanlız kuyruktaki tüyleri kemeyi unutma aksiyonu bozuyor https://www.anadoluavmarketi.com/urunler/river2sea-rover-98-suni-balik-top-water/6773/ rapmax 13cm FAYU / FANC / FHC bu renk kodlar iş yapar https://www.anadoluavmarketi.com/urunler/rapala-max-rap-130mm/6322/
kardeşim ben antalyadayım ama mesleğim turizm olduğu için malum artık pek meralara inemiyorum.levrek meraları genel anlamda uzak ve dağınık bölgelerde olmakla beraber ıskarmoz bu aylarda havyarlanmaya başlıyor mayıs ayına kadar devam eder.mayıs ayından sonra havyarını döken dişiler daha saldırgan bir hal alırlar ve sabahları özellikle daha verimli av verirler.MADMAN-KEMAL kardeşime tamamen katılıyorum bu sahtelerin dışında birşeyler almana gerek yok.bende kutu kutu sahte vardı hepsini adeta bedavaya verdim ve kendime kemikleşmiş avcıların olduğu bir seri yaptım ve yukarda arkadaşımın yazdıklarından kullanmaktayım.ıskarmoz için kaleiçi yatlimanı veya konyaaltı boğaçayı civarı yada kundu kopakçayı bölgesi verimli oluyor.buralar zaten oldukça meşur yerler.ben sonbahardan ilkbahara kadar sürekli ava çıkarım.artık seneye ölmez sağ kalırsak senlede çıkarız