arkadaslar bu sene rabbim izin verirse yaz tatili icin bir haftaligina antalyaya gidecez sah inn paradaise oteli o bolge hakkinda bilgisi olan varmmi kiyidan sansimi denemek istiyorum oltamla at cek atabilirmiyim ne cikarabilirim bilen varsa lutfen bilgilendirin beni
sabah çok erken iskeleden uzun kamış ve şamandıralı sistemle deniz kefali tutabilirsiniz. ekmeği hamur yapmadan takın ayrıca ara sıra ekmekleyip sürüyü yakınınızda tutun. kupes denk gelirse kuyruğundan takıp canlı bırakın. ( kurşunsuz )
Fatih Abi merhaba.Şah inn Paradise oteline bende gitmiştim.Otelin iskelesinden çapari ve tavuk göğsü ile balık tutulabiliyor.Balığın ismini tam bilmiyorum kuyruğunda siyah bir çizgi var,ince ve kaygan bir balıktı.Gece de olta atılabilir kanımca.Sahte balıkla deneme yapmadım çünkü o zamanlar at-çek alışkanlığım yoktu.Aynı zamanda otelin yanında bir dere var.Ufak birkaç tekne var.Sanırım onlar ücret karşılığı balığa çıkarıyorlarmış.Ama tam emin değilim.Gittiğim sene 2008 veya 2009'du sanırım.Bence yanınıza sahtelerinizi,çapari veya küçük iğnelerinizi de almalısınız.Umarım yardımcı olmuşumdur
Bu arada tavuk göğsünü yanınızda getirin.Aşçı başından istediğimde vermek istemedi pek http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=53332&highlight=mavikent Otel Mavikentte olduğu için konu açmıştım.Abilerim cevapladı sorumu.birkaç bilgi öğrenebilirsiniz buradan
kendi konuma kendim cevap vereyim gittim ve bereketli bi tatil gecirdim iskeleden bol bol kefal avladim pisman oldugum tek nokta sahtelerimi getirmedim (valizlere koydular saniyodum otele varinca aci gercekle karsilastim sahtelerim yok )gece ekmek le kefal yakaladimtavuk gogsu ile barbuna benzer baliklar yakaladim kefalleri otel calisanlarina verdim bol dua aldim MELİH BOYACI Lepistes07 kardes aradan 1 sene gecmis gec oldu ama kusura bakmayin tesekkur ederim