Selam balıkavı.net sakinleri Antalya civarı merkez tercihtir bir jigging organizasyornu yapılmasını istiyorum.Jigging te tecrübeli ustalarımızın önderliğinde ben şahsım adına hazırım ve 2 de aynı kafadan bacanağım var konti garanti listede.Biz üç kişi hazırız bile.Konu forum kurallarına aykırı değildir umarım açtık ama .Tecrübeli üyelerin öncülüğünde ,talebe göre tekneler önceden ayarlanır hep birlikte çıkılır.Yemek işleri herkez istediğini getirip ortak yenebilir diye düşünüyorum.Önemli olan balık tutabilmek ve toplanabilmek beraber kaynaşabilmek diye düşünüyorum.Hatam var ise affola. İsmim Erkan Antalya merkezdeyim jigginde yeniyim ama çok istekliyim
Neredesiniz ne zaman gelirsiniz Antalyaya hemen yapılmıyacak organizsyon zaten 2-3 hafta içerisinde olur veya ortak karara bağlı olabilir .
Şu anda babamın sağlık sorunu nedeni ile İstanbuldayım.Allahın izni ile selamete erelim dönücez.Bir terslik çıkmazsa muhtemelen 2-3 hafta sürer arkadaşım ama şimdilik birşey söylemek güç.Belki daha da kısa sürer belki daha uzun.Kader kısmet.
Allah razı olsun inşallah düze çıkarız ve yeniden hayatımıza kaldığımız yerden devam ederiz.Bak gör ozaman ben neler yakalayacamreeling hooked
Sen teknede jig i boşver deeee asıl bildiğim bir mera var levrek için asıl oraya gideriz hele bi geleyim.....
Abi hepsini deneriz biz 3 bacanak hazırız çok muhabbet olur emin ol hiç sıkılmazsın balıkta güzel olur o gün mükemmel geçer.
Valla şimdiden içim kıpır kıpır oldu hele bi varayım geleyim güzel ortam yapacaz allahın izniylereeling hooked :thumb:
Allaaaaaah ortam gıcır olcak valla Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var inşallah şu ameliyat sorunsuz geçer.İşte ozaman gelince hep birlikte AKDENİZ TEAM i kurup harika avlar çok güzel ortamlar yapıcaz.Erkan numaranı aldım sana numaramı verdim.Antalya'da ilk fırsatta seni arıcam arkadaşım.
Tamam abi sen merak etme inşallah ameliyat sorunsuz geçer biz burdayız Antalya team süper fikir çok hoşuma gitti abi .Senden haber bekliyoruz .
Bu sene hedef balığım akya ve levrek levreği Metin abi göstericek yakalanışını Akyayıda jig turlarında alıcaz inşallah.Umarım kamış patlamaz makinaya güveniyorumda kamışın çekeri 10 kg ..
acil şifalar metin , ben atçeğe de varım. metin gelsin zaten bi liman yapmamız lazım jig mi ? akya mı ? o zaman adrasan diyorum.
Adrasanın çok iyi olduğundan eminim ama hiç avlanmak nasip olmadı .Tamam hepsini deneyelim bu yıl Antalya Team olarak