antalya karacaören 1-2 barajları

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında jaws43 tarafından paylaşıldı.

1. jaws43

jaws43 ömer

Favori Kamış:
    :) frig oltası
    Favori Makine:
    :) frig oltsı
    En İyi Avı:
    merzifon aynal avı 5.5 kg
    arkadaşlar sitemizde ısparta civarında burdur ve antalyadan katılacak arkadaşlarla organizasyon yapmayı pilanlıyoruz ve çevre barajlar göletler hakkında bilgi toplamaya çalışıyoruz. bu iki baraja daha önce ava giden veya gidenlerden duyan arkadaşlar bize izlenim ve deneyimlerini yazarsa sevinirim.
    önemli noktalara da değinirseniz bizim için ilk keşif çalışmasından önce değerli bilgiler verebileceğiniz kanısındayım
    bu önemli noktalar hangi civarda hangi yemle? kullanılan olta cinsi ,özellikle avlanılan tarih, havanın durumu tuttuğunuz balık cinsi ve oradan elde ettiğiniz gözlem ve tespitlerinizi bekliyorum yapılacak organizasyonda gidilebileceğimiz yerleri araştırma altına almak istedim ve bu 2 baraj hakkında çok az bilgiye sahibim
    şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

2. ekinox

ekinox özgür

Favori Kamış:
    ef&fe adventure
    Favori Makine:
    ryobi-6000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 8.5 kg
    ömer bey sizinle görüşüyoruz zaten sürekli olarak mesaj yoluyla ben şuna eminim gerçekten karacaören-2 barajında balık yok yada çok az.ama karacaören-1 harika bir avlak.biz karacaören-1 hakkında bilgi sahibi olur ve güzel bir organizasyon yaparsak eminim olumlu bir sonuçla döneceğiz