slm arkadaşlar bugün google earth karacaören barajını incelerken gözüme karacaören barajının alt tarafları takıldı incelemem sonucunda bazı resimlere ulaştım.green kanyon var harika gerçekten.oralara gidip avlanan arkadaşlar varsa bilgi almam mümkünmü lütfen umarım yardımcı olursunuz
Green kanyon sanırım turistik bir bolge avlanma ımkanınız olmayabılır.Google earth'daki goruntulerde 2004 yılına ait bilginize..Hic gitmedim daha once..
adını ettiğimiz bölgeye,YAZILI KANYON diyorlar.Ancak burada balık avlama şansınız yok..buradan akan su karacaören barajına dökülür.göle yaklaştığınız yerde çandır köyü var.orada bazen alabalık avlanabiliyor.Defalarca gittiğim karacaören baeajı sazan ve aksazan açısından verimlidir.öneririm.rastgele.
yok yazılı kanyon değil benim sölediğim yer .şöle tarif ediyim size karacaören-1barajını biliyosanız eğer güvenlik kapıdan geçtikten sonra baraja iniyosunuz ve tünel var tünele girmeden sağ taraf baya bir aşağıda kalıyo ben orasını demiştim.biliyosanız yardım edermisiniz