Antalya - Kaş

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında berk_ tarafından paylaşıldı.

1. berk_

berk_ Berk

Favori Kamış:
    Okuma safina x 2.40 remixon galaxy 3.00 - captain king fisher 1.65
    Favori Makine:
    Okuma safina pro spa 25 Silverstar Tiger 5000
    Merhabalar Arkadaşlar 1.5 , 2 hafta sonra tatil amaçlı kaşa gidicem tatile gitmişken balığa gitmemek olmaz heleki kaş gibi deniz altı güzelliğiyle öne çıkmış bir yere gidiyorsan. Size sormak istediğim kıyıdan nerede hangi tür balıklar alabilirim ne çeşit yem kullanmalıyım ve balık malzemesi satan yem temin edebileceğim her hangi bir yer varmı?

2. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Merhaba Berk ,

Kaş a geçen yaz gitmiştim. Zemin oralarda taşlık , kayalık . BU nedenle kıyıdan değilde bulabilirsen iskele yada tekneden avlanmanı tavsiye ederim.
    Bununla birlikte kayalık yerlerde uygun boy sahtelerle spin de çalışabilirsin. Baracuda alabilirsin diye tahmin ediyorum. bu şekilde . Birde iskele yada benzeri yerlerden kıyıdan ekmek içi ile sokar alabilirsin bol miktarda .Tutması çok zevklidir fakat eti için aynı şeyi söyleyemeyecğim :( Aman sırt dikenlerine dikkat .Fena çarpıyor.
    Tekneyle çıkarsan canlı yemle derin sularda akya dan tutta , dev çipura lara kadar balık alma şansın var .

3. kemmrt

kemmrt ALİ KEMAL

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    Shimano Catana
    En İyi Avı:
    Levrek
    Kaş tarafına hiç gitmedim o taraflarda hiç avlanmadım ama Alanya ile benzer diye düşünüyorum. Sokar, Melanur, Sarpa, Sarıkulak Kefal ekmek içiyle, Sargoz, Çatalkuyruk, denk gelirse levrek sülünes, boru kurdu ve tavuk göğsüyle, zargana ise ipekle yaklanır. Rast gelsin.

4. sniper07

sniper07 KAMİL

En İyi Avı:
    ÇUPRA 2 kilo
    kaş ta balık malzemesi alıcan balıkçılar var... kıyıdan ekmekle sokar teke ve yengeçle ıskaroz balıgı alabilirsinn..sana rastgele bügünlerde sokar güzel çıkıyor...finike...

5. berk_

berk_ Berk

Favori Kamış:
    Okuma safina x 2.40 remixon galaxy 3.00 - captain king fisher 1.65
    Favori Makine:
    Okuma safina pro spa 25 Silverstar Tiger 5000
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederım balık malzemesı satan yer varsa yem sıkıntısı olmaz gidilcek uygun meralarıda ogrenebılırım sanırım

6. savastulu

savastulu Savaş

Favori Kamış:
    Extreme Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    Kaş da yaz ayında kıyıdan çok güzel sokan alınıyor. Oltadan alması ve temizlemesi çok zahmetli olsa da tadı çok güzel. Yer olarak helikopter pistinin açık deniz tarafındaki merdivenlerinden aşağı inin, balık tutabileceğiniz düz kayayı göreceksiniz.