Antalya-Kemer Bölgesi kıyı balıkçılığı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında okeanoxs tarafından paylaşıldı.

?

Kemer kıyısından balık çıkmaz

1. Çıkar

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Çıkmaz

oy sayısı 0
    0,0%
  1. okeanoxs

okeanoxs Okeanos

Merhabalar Kemerde yaşıyorum. Balığa yeni başladım Kemer merkezde clup med sahilinde tavuk göğsü ve ekmek kullandı şu ana kadar sahilden sadece balon balığı geldi iskele altından 3-5 sokar geldi çok küçük. Daha sonra 155 tarafına gittim yumurta şamandırası kullanarak akşam suyuna ekmekle gittim oradan da 2-3 sargoz tuttum ama bu 2-3 sargozu en az 5 seferde tuttum. Kındık çeşme açıklarında fujin ziggy bal karides ve rapala sahtesi kullandım aksiyonları denedim rapalaya 2 kere balon geldi onlar cok büyüktü bal karides sahtesini ise kayalık alanda sargoz vb tutar diye oraya salladım ama derindeki kayaların arasına sıkıştırdım çıkaramadım orada kaldı.Spin olta kullanıyorum lider kullanmıyorum kamış 8-30gr atarlı ve sahteleri hiç uzağa sallayamıyorum atış tekniğimden eminim doğru atıyorum ama sahteler hiç uzağa gitmiyor bunun spin veya lrf kamış olması ile alakası var mı.Kemer bölgesini iyi bilen birisi hangi tarafa gideceğimi ve sahte yem, yada normal yemi nerede nasıl kullanacağımı söyleyebilir mi?

Ekli Dosyalar: