Balıkçılıkta yeniyim.Daha önce sadece gölde balık tutmuştum.Yaz tatili için Antalya ya geldim, bura da balık yakalamak istiyorum ama yakınlarda hiç iskele yok.Kıyıdan balık yakalamaya çalışıyorum ama sadece kaya bir kaç tane kaya balığı tutabildim.Bir öneriniz var mı? Sülines, tavuk, karides, ekmek hepsini denedim bir şey yakalayamadım.Başka bir balıkçı sülinesle küçük bir yılan balığı yakalayabildi ancak.Burda mırmır ve lokum da bulunuyor.Biriside sokar balığı çıktığını söyledi.reeling Benim sorum ise Başka ne tür balıklar bulunabilir ve bu balıkları nasıl yakalayabilirim? hooked Ayrıca sokar balığının en iyi ekmeğe geldiğini biliyorum ama hemen dağılıyor.Ekmeği kancada sağlam bir şekilde tutmak için öneriniz var mı?
anladıgım kadarıyla yakın mesafe avlanıyorsun kardeşim sana tavsiye bir sorf kamışı alıp uzak mesafelere olta atma elindeki yemler gayet iyi sadece zamanlama hatan olabilir ekmekle avlanıyorsan gündüz avlanıyorsundur gittigin merayı gece gün batımı - ay dogumu ay batımı gündogumu şeklinde yokla... 4 zamandan hangisi sana uyarsa o şeklide devam et rasgele şimdiden