selamlar uzun süredir ava gidiyorum maşallah okadar bereketli bir denizki antalya merkez, muhabrek sudan kova kova balık cıkıyor, hep yagmur kapalı hava ölü dalga dip akıntı artık ne oldugunu anlamıyorum, iklimlerdenmidir nedir balık yok gittiğimde birde stresse girmem paha biçilemez stress atmaya gittiğim denizde daha cok stress oluyorum, anlamadım gitti 2 aydır balık yakalayamıyorum bunaldım yoruldum artık, balık alabilen antalyalı avcılar varsa buraya bır yorum yazarsa sevinirim yada bende bir anormallik var en son care gidip kurşun döktürcem ? hadi diyorum ben bilgisiz cahilim at cek yapmayı bilmiyorum rapala sahte atmayı bilmiyorum nedir bu denızın verimsizliği cözemedim gitti. bu gidisle denıze sadece yazın yüzmeye gidicez anlasıldı. herkeze rastgele...
Merkezde avlandım derken biraz açarmısın? Yani nereler?birde ne tür de avlandın? Yani sürekli spin mi yoksa yemli de denedinmi? Denediysen yemliyi saat kacta nerelerde denedin?
abi sen benım merkezde oturdumugumu bilmiyormusun ? daha once konusmustuk bunu kundudan tut ısıklara kadar heryerde avlanıyorum ben
Balon balıklarının işi mi yoksa bunlar, balık neslinin sonunu getircek bu balıklar deniyodu akdenizde de sıkça rastlanıyordu. Belkide dediğiniz gibi sizde bi şanssızlık vardır. Bende bu sene manavgat bölgesinde at çek deniycem hayırlısı bakalaım.
baharda nasıl olacak deniz bakalım, genelde yumurtlama dönemi vs havyar derler ama ? böyle giderse avlakların hepsini gezsende hikaye balık yok gerçekten. balondanmıdır iklimdenmidir, asırı avlanmadanmıdır cözemedim balık yok gerçek bu ha acıkta var doğru ? ee hergün acıkta jig yaparsan alıyorlar tekleme bişiler ama kıyı geberdi gitti artık....
Şu aralar pek kafam yerinde değil kardeşim kusuruma bakma.gece sülünezle sargoza denedinmi? kundu beach lerin oralarda??bu aralar konyaaltı kıyılarında palamut geziyormuş.ben de önümüzdeki günlerde belki kemer istikametinde kıyılık tenha yerleri deneye bilirim.uygun olduğum zaman(araba ne zaman müsait olursa o zaman çıkacam)istersen senide alır birlikte gideriz.beldibi civarlarında daha çok düşünüyorum.ne dersin?:thumb:
hayatımda antalyaya 1 kez gittim geçen 5-6 mayısta,Kemerin ilerisinde kiriş diye biyere orda kiriş tatil köyünde avlandım 2 turna 1 melanur tuttum hepsini geri saldım ve ilk avlanışımdı (antalyadaki)Gece kemerde biyere gittik deniz kıyısında ordada avlandım 4-5 kalamar gördüm kaçırdım ayrıca 1 mavi yengeç yakaladım ve saldım ve yine turna ama o kaçtı Bence antalya çok güzel ama migros taraflarındaki denizleri beğenmedim ama falezlerdeki yerlerde o uçurumdan aşağı yere yol olsa çok güzel balık tutulabilir. Rastgele
heheh konyaaltında evet gündüz at bak balon fare balıgı paso yapışıyor sahtene ragota tüye ne atarsan at hehe gece aksam üstü durmak lazım orada ? kemer güzeldir bende küçükken orada kaldım tatil hesabi baya balık avlamıstık güzeldi iskeleden balık avlıyordu amcam bende ona yardım ediyordum yaşım 15 16 felan dün gibi hatırlarım essek kadar sargozları mendikleri topluyorduk simdi git bulamazsın aynı yerde okadar tükettiler balıgı aynen mera değiştirmek lazım biraz hep aynı yerlere gide gide balıktan sogudum
Tamam kardeşim.Ben bir terslik çıkmazsa bu cumartesi balığa çıkıcam.Ozaman haberleşiriz hele bi yarın da bi geçsin gerisi kolay:thumb: