Selam Arkadaşlar dün yapmış oldugum avı anlatmak istiyorum size. İşten Çıktım Saat 18.00 da koyuldum evin yoluna bi gittim hemen yemeğimi edim ve babama şöle bi baktım Kalk hadi baba balıga gidelim dedim ama annem hemen laf etti bu saatte balıga mı gidilir ne işiniz var diye biz hiç aldırmadan yavaltan yavaltan hazırlanıp koyulduk yola Saat 8 gibi KOnyaaltı sahilinde erimizi aldık başladık at çek yapmaya deniz çarşaf hava kapalı biraz umudumuz var ve bekliyoruz atıp çekmeye birden suyun yüzeyinde birşeler oynaştıgını gördüm iri bir balık suyun yüzeyinde atlıyor önce inanmak gelmedi içimden sonra sag tarafıma kıyıya yanaştı hemen oltamıda alıp koştum elimde fenerim ama yakmıyorum balık kaçmasın diye kıyıda bekliyor feneri bir yaktım ne göreyim Kocaman bir levrek yaklaşık 2 kilo civarında kefal sürüsünü kıyıda boydan boya kovalıyor çok aç olmadı dedm hemen atıp çekmeye devam ama yaklaşık 5 dk içinde lavrek kayboldu ve tüm umudumu yitirdim daha sonra babamın yanına gittim tekrar saat 10 olmuştu tam gidelim derken birden sahtemi attıgım yerde oynama gördüm va yavaş yavaş sarmaya başladım hiç acele etmeden ve birden kalamanın sesini duydum çok güzel kafa vuruyordu hemen baba tuttum dedm geldi yanıma reeling yavaş yavasş kıyıya çektim balıgımı ve evet 63 cm lik bi turna idi ve tek balıktı oLsun gene eve boş dönmedik. alttakide balıgımız herkese rasgele teşekürler .... [/url][/IMG][/url][/IMG]
Devamı gelsin inşaallah. Bende Konyaaltı'nda oturuyorum. Havaların düzelmesini bekliyordum ama bu rapor bana beklemememi söylüyor. Bir Boğaçayı seferi gözüktü bana.
tebrik ederim. bende yakın zamanda Antalya'da olup en cok utmak istediğim balığı tutmayı deneyeceğim.tuttuğun sahte hakkında bilgi verirmisin?
Sahtem Sea Horse beyaz resmi yok ne yazıkki elimde ve teşekkür ederim herkese rasgelir inş. herkes istedigi balıgı istedigi boyda tutsun
Turna yada Baraküda o olması sorun degil yaynı fanilyadan 2side o yüzden zevki ve gelişi yeter zaten hepinize teşekkür ederim.
baraküda baraküda ;tabiricaiz turna balığı mesleğim itibari ile gemide çalışırken kızldenizde yemli taze kalamar ve uçan balıkla yemli çok güzel avı yapılırdı kerata hep su üstü takılırdı ,hiç unutmam iğneyi çıkartırken elimi paralamıştı etide pek lezzetli olur hele tavası süperr,avınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık
evet tadı güzel gerçekten Bana göre levrekten bile daha güzel geliyor tabi bu benm damak tadım teşekkür ederim sagolun bu arada tekrardan..