Bir hevesle başladığım amatör balıkçılıkta dün sabah saat 5:45 te sahildeydim 1 saate yakın at çek yapıp sonuç alamayınca ekmekle sarmasıyla 1 tane sokar alarak günü kapattım.İşe gitmem gerektiği için geri dönmek zorunda kaldım.Tecrübeli arkadaşlarımızın tavsiyelerinden faydalanmak isterim
at çek işi sabır işidir. bir de iyi avlak tespiti sizi sonuca ulaştırır. avlağınız iyi ve sabrınız varsa bu defa havayı okumaya başlarsınız. bu işin temeli sabır ve gözleme dayanır. rastgelsin
teşekkür ederim abi yorumun için acaba saat olarak doğru zamanmıdır sabah saat 5 gibi veya bu saatlerde ne yapabilirim
hemşerim profiline baktım bende has antalyalıyım korkuteliliyim tavsiyelerinden faydalanmak isterim.Bu arada haftasonu bi arkadaşımın organize ettiği ava katılıcam tekneyle çocukluk dönemimde sağolsun dayılar yanlarından ayırmazlardı onların sayesinde teknek ile hasılat iyi olurdu ama bakalım lise dönemlerinden bu zamana tekneyle açılmadım ayrıntıları dönüşte yazarım
gece saat 21 den sabah gün doğumuna kadar verimli saatlerdir levrek için ama en verimli olan saat dilimleri batarken gece ilerlerken 02 ye kadar ve doğarken ama gündüzde trofeler alınmıştır seyrekte olsa